Világ

Éljen! Hosszú Katinka és Cristiano Ronaldo az év európai sportolói

Alig telt el pár nap azóta, hogy Hosszú Katinka a világ második legjobb női sportolója lett 2016-ban, itt is a következő elismerés: a magyar úszócsoda és Cristiano Ronaldo lett a 2016-os év európai sportolója. Kezdődhetne ennél szebben ez az év?

vous - 2017.01.01.
Éljen! Hosszú Katinka és Cristiano Ronaldo az év európai sportolói

Hosszú Katinka és Cristiano Ronaldo lett a 2016-os év európai sportolója a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség kontinentális szekciójának szavazásán – adta hírül az év első napján az MTI.

Az AIPS Europe közleménye szerint mindkét sportoló először végezett az élen a voksoláson. Katinka az idei nyári olimpián három arany- és egy ezüstérmet szerzett, emellett megnyerte a rövidpályás világkupa-sorozatot, majd a kanadai Windsorban rendezett rövidpályás vb-n hétszer nyert, kétszer pedig második lett.

Ronaldo pedig a Real Madriddal Bajnokok Ligáját, a portugál labdarúgó-válogatottal pedig Európa-bajnokságot nyert, és ő érdemelte ki a 2016-os Aranylabdát.

Éljen, gratulálunk! 

hosszu-katinka

„Katinka, az érem egyedül a tiéd!” – Hosszú Katinka világcsúcsa nem a férje érdeme

"Minden jel arra utal tehát, hogy a Hosszú–Tusup-együttműködés a negatív felhangok ellenére sikeres, de fontos volna, hogy mindenkiben tudatosodjon: a legkeményebb munka minden esetben a versenyző osztályrésze, és ha a páros valaha különválna, Hosszú akkor is örökre bevéste nevét a halhatatlan élsportolók ikonjai közé." – szól szerzőnk, Barok Eszter írása, amit ITT olvashattok el!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.