Egyéb kategória

A következő HBO-sorozat lehet az új Trónok harca?

Mostanra már kialakultak az elvárásaink, ha az HBO által készített sorozatokról van szó – gondoljunk csak a Szex és New Yorkra vagy akár a Sírhant művekre. A csatorna hamarosan érkező újdonságát azonban a szokásosnál is komolyabb várakozás övezi, sőt azt rebesgetik, hogy ez lehet az új Trónok harca!   

vous - 2016.06.22.
A következő HBO-sorozat lehet az új Trónok harca?

A sorozat hasonlóan addiktívnak és látványosnak ígérkezik, mint kedvenc sorozatunk, a Trónok harca, habár történetét tekintve nem is eshetne tőle távolabb. Egy 1973-as Michael Crichton-filmen, a Feltámad a vadnyugaton alapul: a film egy futurisztikus parkról szól, melynek vendégei úgy tehetnek, mintha a vadnyugaton lennének – csak épp ezt a vadnyugatot robotok és számítógépek kontrollálják, emiatt pedig hamarosan elszabadul a pokol. 

Objektum doboz

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de már önmagában a film is izgalmasan hangzik, és ha egy kicsit déjà vu érzésetek támadt a sztori hallatán, nem csoda, hiszen ez ugyanaz a Michael Crichton, aki a Jurrasic Park című könyvet is írta. A HBO átdolgozása persze még ennél is izgalmasabb lesz: az ugyancsak Westworld néven futó sorozat elmondásuk szerint sötét utazás lesz az emberi tudatosság hanyatlásáról és a bűnösség evolúciójáról.

Ha pedig eddig még nem kaptátok fel a fejeteket, akkor elárulom azt is, hogy feltűnik majd benne Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, James Marsden és Ed Harris is, ráadásul a széria készítője nem más, mint Jonathan Nolan (igen, jól gondoljátok, Christopher Nolan testvéréről van szó). 

Objektum doboz

Habár a fent látható előzetes még nem sok mindent árul el a sorozatról, de azt már most is láthatjuk, hogy nem egy felejthető alkotással van dolgunk. Sőt, a Hello Giggles értesülései szerint akár ez lehet a következő Trónok harca is!

Nos, hogy tetszik, csajok?      

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.