Egyéb kategória

A következő HBO-sorozat lehet az új Trónok harca?

Mostanra már kialakultak az elvárásaink, ha az HBO által készített sorozatokról van szó – gondoljunk csak a Szex és New Yorkra vagy akár a Sírhant művekre. A csatorna hamarosan érkező újdonságát azonban a szokásosnál is komolyabb várakozás övezi, sőt azt rebesgetik, hogy ez lehet az új Trónok harca!   

vous - 2016.06.22.
A következő HBO-sorozat lehet az új Trónok harca?

A sorozat hasonlóan addiktívnak és látványosnak ígérkezik, mint kedvenc sorozatunk, a Trónok harca, habár történetét tekintve nem is eshetne tőle távolabb. Egy 1973-as Michael Crichton-filmen, a Feltámad a vadnyugaton alapul: a film egy futurisztikus parkról szól, melynek vendégei úgy tehetnek, mintha a vadnyugaton lennének – csak épp ezt a vadnyugatot robotok és számítógépek kontrollálják, emiatt pedig hamarosan elszabadul a pokol. 

Objektum doboz

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de már önmagában a film is izgalmasan hangzik, és ha egy kicsit déjà vu érzésetek támadt a sztori hallatán, nem csoda, hiszen ez ugyanaz a Michael Crichton, aki a Jurrasic Park című könyvet is írta. A HBO átdolgozása persze még ennél is izgalmasabb lesz: az ugyancsak Westworld néven futó sorozat elmondásuk szerint sötét utazás lesz az emberi tudatosság hanyatlásáról és a bűnösség evolúciójáról.

Ha pedig eddig még nem kaptátok fel a fejeteket, akkor elárulom azt is, hogy feltűnik majd benne Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, James Marsden és Ed Harris is, ráadásul a széria készítője nem más, mint Jonathan Nolan (igen, jól gondoljátok, Christopher Nolan testvéréről van szó). 

Objektum doboz

Habár a fent látható előzetes még nem sok mindent árul el a sorozatról, de azt már most is láthatjuk, hogy nem egy felejthető alkotással van dolgunk. Sőt, a Hello Giggles értesülései szerint akár ez lehet a következő Trónok harca is!

Nos, hogy tetszik, csajok?      

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.