Egyéb kategória

A következő HBO-sorozat lehet az új Trónok harca?

Mostanra már kialakultak az elvárásaink, ha az HBO által készített sorozatokról van szó – gondoljunk csak a Szex és New Yorkra vagy akár a Sírhant művekre. A csatorna hamarosan érkező újdonságát azonban a szokásosnál is komolyabb várakozás övezi, sőt azt rebesgetik, hogy ez lehet az új Trónok harca!   

vous - 2016.06.22.
A következő HBO-sorozat lehet az új Trónok harca?

A sorozat hasonlóan addiktívnak és látványosnak ígérkezik, mint kedvenc sorozatunk, a Trónok harca, habár történetét tekintve nem is eshetne tőle távolabb. Egy 1973-as Michael Crichton-filmen, a Feltámad a vadnyugaton alapul: a film egy futurisztikus parkról szól, melynek vendégei úgy tehetnek, mintha a vadnyugaton lennének – csak épp ezt a vadnyugatot robotok és számítógépek kontrollálják, emiatt pedig hamarosan elszabadul a pokol. 

Objektum doboz

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de már önmagában a film is izgalmasan hangzik, és ha egy kicsit déjà vu érzésetek támadt a sztori hallatán, nem csoda, hiszen ez ugyanaz a Michael Crichton, aki a Jurrasic Park című könyvet is írta. A HBO átdolgozása persze még ennél is izgalmasabb lesz: az ugyancsak Westworld néven futó sorozat elmondásuk szerint sötét utazás lesz az emberi tudatosság hanyatlásáról és a bűnösség evolúciójáról.

Ha pedig eddig még nem kaptátok fel a fejeteket, akkor elárulom azt is, hogy feltűnik majd benne Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, James Marsden és Ed Harris is, ráadásul a széria készítője nem más, mint Jonathan Nolan (igen, jól gondoljátok, Christopher Nolan testvéréről van szó). 

Objektum doboz

Habár a fent látható előzetes még nem sok mindent árul el a sorozatról, de azt már most is láthatjuk, hogy nem egy felejthető alkotással van dolgunk. Sőt, a Hello Giggles értesülései szerint akár ez lehet a következő Trónok harca is!

Nos, hogy tetszik, csajok?      

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.