Egyéb kategória

Praktikus, de csajos születésnapi szett kúszó-mászó babáknak – Bora baba gardróbja

„Attól, mert a bratyónak szülinapja van, még én vagyok a királylány!” – gondolhatta magában Bora, én pedig eszerint öltöztettem fel a családi születésnapi ünnepségre. Jöjjenek az e heti tippek!

vous - 2016.06.21.
Praktikus, de csajos születésnapi szett kúszó-mászó babáknak – Bora baba gardróbja
Bora baba gardróbja logó

Bora baba gardóbja 17. rész

Baba kora: 6–12 hónapos kor

Időjárás: nyári meleg

Probléma: Hogyan tündököljenek a kis hercegnők a báty szülinapján is?

A Bora baba gardróbja további részeit ide kattintva olvashatjátok! 

Kúszik, mászik, jön, megy, leeszi magát. Na, szép! Hogy legyen így csinos egy baba, amikor a bratyónak kerti partis szülinapi bulija van?! Hát például egy fodrokkal felturbózott kezeslábasban, ami elég csini, de roppant kényelmes is! Az ünnepi hangulatot pedig egy horgolt, korona alakú hajpánttal adtuk meg az összeállításnak. Mutatjuk!

Forrás:
Séllei Lilla

A teljes szett:

  • buggyos overáll: turkáló
  • fodros nyálkendő: F&F
  • horgolt korona: Kínából
  • fehér-ezüst bőrcipő: Liliputi 
Lilla és Bora

Lilla és Bora

Idén leszek harminc, fiatal anyukának mondhatom magam, aki nem mellesleg divatújságírói múlttal rajong az öltözködésért. Bora baba a második gyerekem, aki szeptember 7-én látta meg a napvilágot. Korábban fiús anya voltam, így most igyekszem kiélvezni a lányos anyaság minden előnyét, amit eddig mellőznöm kellett. Szeretem Borát szépen, csinosan, vagányan, mókásan és praktikusan öltöztetni, és egyelőre neki sincs ellenvetése.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.