Egyéb kategória

Így varázsolhattok szivárványszíneket a sötét hajatokba

Az idei év divatszíne a higgadt kék és a rózsakvarc, de emellett a metálszínek is beszivárogtak nemcsak a hétköznapokba, hanem a kifutókra is. A legmeglepőbb színkombináció pedig – ami idén mindenkit meghódított – a szivárvány.

vous - 2016.06.17.
Így varázsolhattok szivárványszíneket a sötét hajatokba

A szivárvány bejárta a legkülönbözőbb területeket az életünkben. Láthattatok már szivárványszínű púdert, szempillát, smoothie-t és természetesen hajkoronát is. Jó hír a szőke hajú lányoknak, hogy a szivárvány élénk színeit ők például könnyedén ráfesthetik a hajukra, hiszen valószínűleg rögtön látszódni fog az eredmény. Más a helyzet azonban a sötét hajú lányoknál – írja a Bustle. Nekik nyújtunk segítséget most!

Sérülés

Bizony, mint minden festékkel történő hajváltoztatás, a szivárványhaj is okozhat károkat. Ezért mielőtt belevágtok, gondoljátok végig alaposan, megéri-e nektek. Ha a válasz igen, akkor szerezzetek be hajápolókat extraszáraz hajra vagy festett hajra, ami karbantartja az igénybevett hajatokat.

Objektum doboz

Konzultáció

Ha már megvan az elhatározás és tudjátok, hogy mit szeretnétek, akkor keressetek egy megfelelő szakembert, aki el tudja végezni a feladatot. Ez igen időigényes lesz, de türelem, türelem, türelem, higgyétek el, megéri majd.

Objektum doboz

Szőkítés

Készüljetek fel a szőkítésre! Nagyon fontos, hogy otthon ne kezdjetek bele, ugyanis szörnyű károkat okozhattok magatokon. Előfordulhat, hogy csak a hajatok végét kell kiszőkíteni, vagy csak bizonyos részeit, de extrém esetekben az egész hajatokat. 

Objektum doboz

Póthaj

Ha túlságosan féltek a nagy változástól, csempésszetek póthajból egy-két színes tincset az eredeti hajkoronátokba és ha megtetszik, akkor maradhat véglegesen, ha pedig mégsem, el tudjátok tüntetni és semmi kár nem keletkezik.

Objektum doboz

Kréta

A legegyszerűbb pedig, ha pasztellkrétával próbálkoztok, szerezzetek be pár élénk színűt és a nedves hajatokat színezzétek bátran. Nyugi, az első hajmosáskor eltűnik minden!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.