Egyéb kategória

Sztárszülők, akiknek a munkája még a gyerekeiknél is menőbb

Joggal hihetitek azt, hogy a sztárok élete bizony fenékig tejfel és menő. Ha elismert színész, zenész vagy énekesnő vagy, valószínűleg van pénzed, MAJDNEM mindent megtehetsz. De ezeknek az embereknek is vannak szüleik. Létezik, hogy ők még náluk is menőbbek lennének?

vous - 2016.06.16.
Sztárszülők, akiknek a munkája még a gyerekeiknél is menőbb

A Bustle olyan listával állt elő, amiből kiderül, kik azok a sztárok, akiknél a szüleik is királyabbak. Azokat a celebeket sorolták fel, akik foglalkozásánál még menőbbet dolgozik az anyuka vagy az apuka. Csemegézgessünk csak együtt!

Adam Levine szülei: Fred és Lisa Levine

A Levine házaspár bizony joggal lehet büszke fiára, aki elismert popsztár lett. Viszont magukat is dicsérhetnék: egy jól menő, sikeres üzlet tulajdonosai. Egy olyan butikról van szó, ahol nők, férfiak és gyerekek is megtalálják a kedvükre való szetteket.

#HUGLIFE

Adam Levine (@adamlevine) által közzétett fénykép, 2016. Ápr 29., 16:57 PDT

Dr. House édesapja, William Laurie

Hugh Laurie büszkén mondhatja el magáról, hogy valójában csörgedezik orvosvér az ereiben. Édesapja, William 30 éven át volt orvos. Wow!

Jon Bon Jovi édesapja, John Bongiovi

Igen, Bon Jovi neve valójában a olaszból eredő Bongiovi lenne az édesapja után, aki egy olasz tésztaszószgyár tulajdonosa. Bizony, országszerte híres, sőt a missziójuk, hogy a szegény családoknak és a hajléktalanoknak segítsenek.

Wishing you all a Happy Valentine's Day!

Bon Jovi (@bonjovi) által közzétett fénykép, 2016. Febr 14., 14:15 PST

Kanye West szülei: Donda és Ray West

Kanye édesanyjának nagyon inspiráló szakmája volt azelőtt, hogy elkezdte volna segíteni a fia karrierjét: korábban professzor volt egy főiskolán. Édesapja pedig igazán menőnek mondhatja magát: ő volt az első fekete bőrű fotós újságíró a The Atlanta Journal Constitutionnál.

Ben Affleck szülei: Christine Boldt és Timothy Affleck

Affleck anyukája a Harvardon tanított, amit valljuk be, nem kispályás, édesapja pedig színészkedett – például a bostoni színházban –, sőt, színpadi menedzser is volt.

Arról, hogy a sztárcsemeték élete milyen manapság, itt olvashattok többet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.