Egyéb kategória

„Az Eb sokkja” – így dicséri a magyar focit a világsajtó

Mint ahogy azt már megírtuk nektek, a magyarok remekeltek kedden az osztrákok elleni meccsen, ahol 2 : 0-ra verte őket a csapatunk. Természetesen a külföldi sajtó is lehozta a győzelmünket.
vous - 2016.06.15.
„Az Eb sokkja” – így dicséri a magyar focit a világsajtó

Király Gábort, a labdarúgó-Európa-bajnokságok legidősebb játékosát hősnek írják le. A focista 40 éves, mégis remekelt a meccsen, és nem mellesleg korával rekordot döntött!

Az Eurosport a mérkőzés embereként említi a magyar középpályás Kleinheisler Lászlót, aki a gólok kimenetelében kulcsember volt, ugyanis ő adta az első gólpasszt.

A Daily Mail Szalai Ádámot emeli ki, akiről írja, hogy 41 gól nélküli meccse után szerezte meg a vezetést a magyar válogatottnak. Természetesen Stieber Zoltánról is írnak, aki az első gól után fél órával szinte biztossá tette a győzelmet a második góllal.

A Skysports lehozta, hogy Szalai igazi katartikus pillanatot hozott a magyar futball történelmébe. Ennek köszönhetően a magyarok hosszú-hosszú várakozás után végre révbe értek. Meglepőnek írják az Eb-n szerzett 2 : 0-ás győzelmet, amire 1972 óta nem volt példa a magyar foci történetében.

A The Guardian „béna kacsáknak” nevezte az osztrákokat a magyarok elleni vereség miatt.

A BBC sem mehetett el a győzelmünk mellett, konkrétan az Eb sokkjaként írja le hazánk Ausztria elleni győzelmét. Kleinheisler nagyszerű gólpasszát is említik, aminek köszönhetően Szalai berúgta a meccs első gólját. Gera Zoltánt hozzák le a meccs embereként, aki a legtöbb passzt leadta (konkrétan 55-öt).

Csak így tovább, magyarok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.