Egyéb kategória

Kamu a magyar színekben pompázó Eiffel-torony, de azért így is menő volt

Habár sok helyen megírták és megosztották többen is, hogy az Eiffel-torony piros-fehér-zöld színekben pompázott, valójában nem így történt.

vous - 2016.06.15.
Kamu a magyar színekben pompázó Eiffel-torony, de azért így is menő volt

Tegnap este a magyar csapat elképesztő győzelmet aratott az futball-Európa-bajnokságon, ezzel kiváltva minden magyar büszkeségét és ünneplését. De egy információt tévesen kaptak meg a szurkolók. Több forrás is arról tanúskodott, hogy az Eiffel-torony magyar színekben pompázott. Valójában azonban a portugálok nemzeti színeiben világított.

Az MLSZ Instagram-oldalán is ezt a posztot láthatjátok, amivel a magyar győzelemnek örültek

Objektum doboz

Az élő kamerás képek megtévesztőek

Habár az élő kamerás képeken piros és zöld színű világítások láthatók, de eléggé elmosódtak ezek a színek. Így könnyen hihetjük azt, hogy ez a magyar kivilágítás lenne. Valójában ezek a színek a portugál zászlóban is megtalálhatók.

A #-es szavazást is a portugálok nyerték, így biztosan nem a magyar trikolor volt látható az Eiffel-tornyon

Mi azért így is nagyon örülünk a magyar sikernek, mert jól nézett ki a kép, ami körüljárta az internetet. De nézzétek meg azt is, hogyan ünnepeltek a szurkolók a meccs után. Vagy elolvashatjátok, hogy „rólunk szóltak a hírek, velünk volt tele a sajtó”.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.