Lélek

5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Ikreknek!

Szokjunk hozzá, hogy egy Ikrekkel mindig történik valami, tele van élményekkel, és mindig van mit mesélnie. Sarokba szorítani teljességgel lehetetlen. Mindenhonnan könnyedén kidumálja magát, és mindenre van azonnali válasza. Meggyőzni őt? Felejtsük el! Mindent jobban tud – ezt fogadjuk el, ugyanis rosszul viseli, ha nincs igaza, de ha az még napvilágra is kerül, oda minden önbizalma.

vous - 2022.01.01.
5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Ikreknek!

Szertelen és eszetlen tud lenni, ám ha baja van, hallgat. Hogy mi a baja, ne faggassuk, különben el fogja ütni egy hülye viccel. Egyébként sokszor ő maga sem tudja, mitől szenved. De ha megérti, megnyugszik.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Kíváncsi jegy, akit ha érdekel valami, arra azonnal rápörög. Aztán megesik, hogy túlpörög, megunja, és keres másikat. Semmiképp se vegyük zokon, még akkor se, ha ezt épp velünk teszi, ilyen sorrendben. Ez nála teljesen normális. Akit szeret, ahhoz mindig visszatalál.

Egy Ikreknél nem tudhatjuk sosem, hogy éppen melyik énjét veszi elő, ugyanis az ösztönösség és a hideg racionalitás ádáz küzdelmeit vívja. Kettős személyiségének elfogadásához azonban sok-sok türelem szükségeltetik.

Az Ikrek jegy jellemzése – tényleg annyira felszínesek, mint gondoljuk?

„Az Ikrek az a jegy, amely a gondolkodásban örömét leli. Ha könnyedségre, vidámságra vágyunk, jó, ha van egy Ikrek barátunk, akivel lehet csak úgy beszélgetni is – spontán is, kötelezettségek és feszengések nélkül bármiről és bárkiről, hiszen alapvetően tájékozott, nyílt, látásmódja sokszínű, és még humora is van” – szól egy korábbi cikkünk, amiben az Ikrek részletes jellemzését olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.