Egyéb kategória

Készítsetek gyönyörű, ehető virágcsokrot otthon!

Most, hogy nyakunkon a nyár, és amerre csak nézünk, bimbózó rózsákkal meg tulipánokkal találkozunk, hajlamosak vagyunk a szezonális virágokat használni dekorációnak is, vagy ajándék gyanánt, ha szülinapra, esküvőre vagy bármilyen alkalomra kerül a sor. Igen ám, de hogyan varázsolhatjuk ezeket a csokrokat különlegessé, hogy mély nyomot hagyjanak azokban, akiket megajándékozunk velük? Szuper tipp következik!
vous - 2016.06.11.
Készítsetek gyönyörű, ehető virágcsokrot otthon!

Nem kell vagyonokat hagynotok a virágosnál azért, hogy emlékezetes csokorral lepjetek meg másokat – vagy épp magatokat: egy házilag készített rózsacsokor is ugyanúgy megteszi, sőt, felejthetetlenné varázsolhatjátok az ajándékotokat, ha a csokrotok nemcsak gyönyörű, hanem ehető is! Íme egy videó, ami megtanít benneteket erre a szuperkreatív trükkre.

A házi rózsacsokor készítéséhez ezekre lesz szükségetek:

Mindössze ezeket kell tennetek, hogy gyönyörű, EHETŐ rózsacsokrot készítsetek:

  • Tegyétek a színes cukorkákat a csomagolásukkal együtt egy tál vízbe, és mikrózzátok a tálat 2-3 percig, hogy biztosan jó meleg legyen a víz.
  • Húzzatok műanyag kesztyűt, hogy meg ne égessétek magatokat, majd vegyétek ki a cukorkákat a vízből, szabadítsátok meg őket a csomagolástól, és formáljatok a megolvadt cukorból egy nagy kört.
  • Erősítsétek rá őket egy-egy műanyag pálcikára, a megolvasztott zöld cukorkákból pedig formáljatok leveleket, ezeket is erősítsétek a rózsaszirom mellé.
  • Gyártsatok annyi ehető rózsát, amennyit csak szeretnétek, majd helyezzétek őket a vázába.
  • A végeredmény magáért beszél!

Ez a csokor garantált siker lesz – akár magatoknak, akár ajándékként!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!