Egyéb kategória

Bombagól az Eb nyitómeccsének utolsó percében

Izgalmas meccsel kezdődött el a Franciaországban rendezett Európa-bajnokság. A francia–román nyitómeccs majdnem laposra sikeredett, és döntetlennel zártak, amikor végül a házigazdák odatették magukat.
vous - 2016.06.11.
Bombagól az Eb nyitómeccsének utolsó percében

A 2016-os foci-Eb megnyitója szuperlátványosra sikeredett: amellett, hogy David Guetta nyitotta meg a focirajongók egyik legfontosabb eseményét, a lelátón a szurkolók élőképben kirakták a bajnokságban részt vevő országok zászlóit is.

A megnyitó után jöhetett is a nyitómeccs, amelyet majdnem döntetlenre zártak a csapatok. A francia–román mérkőzést végül Dimitri Payet a 89. percben bombagóllal zárta.

Franciaország–Románia: 2 : 1

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.