Egyéb kategória

Bombagól az Eb nyitómeccsének utolsó percében

Izgalmas meccsel kezdődött el a Franciaországban rendezett Európa-bajnokság. A francia–román nyitómeccs majdnem laposra sikeredett, és döntetlennel zártak, amikor végül a házigazdák odatették magukat.
vous - 2016.06.11.
Bombagól az Eb nyitómeccsének utolsó percében

A 2016-os foci-Eb megnyitója szuperlátványosra sikeredett: amellett, hogy David Guetta nyitotta meg a focirajongók egyik legfontosabb eseményét, a lelátón a szurkolók élőképben kirakták a bajnokságban részt vevő országok zászlóit is.

A megnyitó után jöhetett is a nyitómeccs, amelyet majdnem döntetlenre zártak a csapatok. A francia–román mérkőzést végül Dimitri Payet a 89. percben bombagóllal zárta.

Franciaország–Románia: 2 : 1

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!