Egyéb kategória

Ezt csinálják napközben az anyukák – a gyerekeik szerint

Ha kisgyerekként megkérdezték volna tőlünk, vajon mit csinál az anyukánk egész nap, nyilvánvaló, hogy a válasz megmosolyogtató lett volna. Mert az odáig rendben van, hogy dolgozik, na de mit? Egy vicces és aranyos videóban most ugyanezt kérdezték gyerekektől, a válaszok pedig jobbak, mint amire számítottatok.

vous - 2016.06.07.
Ezt csinálják napközben az anyukák – a gyerekeik szerint

A Redbook Magazine videójában arról kérdeztek kisgyerekeket, hogy mit csinál az anyukájuk egész nap. Aranyos válaszok születtek, amikből kiderül, az édesanyák hétköznapi hősök.

Fekszik a kanapén a kutyával.

Mindig fáj a feje, így néha pihen, amíg mi játszunk.

Nagyon sokat dolgozik, aztán hazajön és néha visszamegy a boltba a kedvenc édességéért.

A gyerekek legtöbbször azt a választ adták, hogy az anyukájuk dolgozik egy kicsit, pihen, és néha főz is. Bár volt olyan kisgyerek, aki őszintén bevallotta, „nem teljesen tiszta neki”, hogy mit csinál az anyukája napközben.

Itt pedig megnézhetitek, milyen az, amikor az édesanyák sminkelik a tinilányaikat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.