Egyéb kategória

Ezeket a divatbakikat ne kövessétek el, ha nyári felsőt viseltek

Ha beköszönt a nyár, előkerülnek a topok. Spagettipántos, pánt nélküli, fodros, ejtett vállú... Talán nincs is olyan felsőrész, ami idén ne lenne divatos. Azonban nem árt pár alapszabályt betartani, ha topban indulunk útnak.
vous - 2016.06.06.
Ezeket a divatbakikat ne kövessétek el, ha nyári felsőt viseltek

Remélem, a szilikonpántot már réges rég elfelejtettétek. Borzasztó, ez a legdurvább divatmerénylet, amit elkövethettünk, mert valljuk be, hordtuk. Csillámosat, virágosat, sőt, miután összemostuk a fekete melltartóval, akkor is hordtuk. Botrány. Na, de ennyi kitérő elég is, nem érdemes több szót ejteni erről a borzalomról. Azonban akad még más divatbaki is, amit elkövethetünk, ha nyári felsőt veszünk fel.

Az első és legfontosabb dolog, hogy a melltartó mindig legyen láthatatlan. A fehérnemű elég intim dolog ahhoz, hogy a villamoson utazóknak ne mutogassuk. És nem, a fehérnemű nem egyenlő a fürdőruhával. Míg a fürdőruhát a „nagyközönségnek viseljük”, addig a fehérnemű csak a miénk – illetve a párunké.

Pánt nélküli top

Érdemes leszögezni, hogy a pánt nélküli felső a nagy keblekkel rendelkező lányoknak nem túl előnyös, hiszen nincs, ami megtartsa a ciciket. Kivéve persze, ha szilikoncicikről beszélünk, azt nem kell megtartani, az magától megáll.

A normál mellmérettel rendelkező csajok pedig csak pánt nélküli melltartóval viseljék ezeket a felsőket. Az sem játszik, ha kiakasztjátok a melltartóból a pántot, hiszen a tartóka csúnyán kiáll majd a felsőrész alatt.

Spagettipántos top

Igen, anyáinknak, nagyanyáinknak igazuk van, volt, lesz! Amilyen színű a felsőrész, olyan színű melltartó kell alá. Gondoljatok bele, ha egy fekete felső alá fehér cicifixet vesztek, ha esetleg vakuval fotóznak benneteket, a képen nagyon szépen fog látszani a divatbaki.

Na, meg arra sem árt figyelni, hogy ha vékony a top pántja, akkor a melltartóé se legyen túl vastag. Ha nagyon keskeny a top pántja, akkor jöhet a pánt nélküli melltartó ismét.

Apropó, melltartó. A kistopoknál különösen fontos, hogy megfelelő méretű legyen a melltartó, hiszen ha kicsi, bevág, és az bizony csúnyán fog látszani.

Ejtett vállú, denevérujjú felső

Hasonló szabályok érvényesek ezeknél a típusú felsőknél, mint a csőtopoknál. Itt is a pánt nélküli melltartó viselése a legfontosabb. Ne engedjétek meg azt a látszólag luxust, hogy pántos melltartót viseltek ezekhez a felsőkhöz.

.

Címkék: #divat #ruha #top
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!