Egyéb kategória

Vállalom: utálom a nyarat! – ki érez együtt velem?

Míg mindenki odavan meg vissza, hogy itt a nyár a kertek alatt, én némi fenntartással állok hozzá ehhez a dologhoz. Kapaszkodjatok meg: én nem igazán csípem a nyarat, éppen ezért nem is várom annyira.
vous - 2016.06.05.
Vállalom: utálom a nyarat! – ki érez együtt velem?

Tél típusú lányként ez talán nem is olyan meglepő, a hidegebb időjárást jobban kedvelem, tény, akkor pörgök a legjobban. Na, de mit is követ el a nyár ellenem, ami miatt ilyenkor legszívesebben egy hófútta dombra költöznék? Sorolom!

Izzadás

Összeérő combok, ülésre tapadó bőr, izzadtságszagú BKV-járatok, vizes hónaljkutyák, véget nem érő hidegvizes zuhanyzások, amelyek mindössze 5 percig enyhítik a meleggel járó kínt. Vagy addig se. A legrosszabbak a heteken keresztül tartó kánikulák, mikor komolyan fontolóra veszem, hogy be kéne próbálkozni egy esőtánccal. Hátha.

Hunyorgás

Nyári vakság. Szerintem én ebben szenvedek. Ha tehetném, hegesztőmaszkban járnék, mert a napszemüveg sem segít azon a tényen, hogy nyaranta úgy nézek ki, mint az a hunyorgó kutya, aki menetszélben küzd az autó ablakában. Csak neki jól áll, nekem meg nem. Apropó, ugye tudjátok, hogyan vigyázzatok a kutyusok biztonságára kocsikázás során?

Forrás:
giphy

Leégés

Nem is akárhogy. A két évvel ezelőtti bikini okozta X jel még mindig nem kopott le a hátamról, pedig kéne. És nem, ez nem a karma jele, és nem arra próbált utalni, hogy megvan bennem az X faktor.

Nincs kertem…

…és medencém sem. És én az a fajta lány vagyok, akit a strandolás nem annyira boldogít, a gyerekmedencéből pedig már kinőttem. Ellenben jó ötletnek tűnik az, hogy augusztus végéig hideg vízben dunsztoljam magam. Nonstop.

Forrás:
giphy
Ajánlott cikkek