Egyéb kategória

Kismenők: Szabó Bence nyerte a TV2 legcukibb műsorát

A cukiságbomba felrobbant, és véget ért a TV2 tehetséges gyerekeket bemutató műsora. A Kismenők énekes, táncos, artista gyerekei közül a zsűri és a közönség kiválasztotta a győztest.
vous - 2016.06.04.
Kismenők: Szabó Bence nyerte a TV2 legcukibb műsorát

A TV2 Kismenők című műsorában számos ügyes gyereket ismerhettek meg a nézők az elmúlt hetekben. A cukiság és tehetség pedig az egyik legjobb kombináció, így az utolsó adásban is mindent megkaptunk, amire számítottunk. Volt nevetés, könnyek, álló ováció és leesett állak. Ám ebben a műsorban is az volt a cél, hogy a nézők és a zsűri közösen kiválasszák ennyi fiatal tehetség közül azt az egyet, aki még a többiek közül is kitűnt. Ő pedig nem más lett, mint Szabó Bence, a fiatal énekestehetség.

A döntős produkciót itt újra megnézhetitek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!