Egyéb kategória

Varázslatos csillámsminkek igazi királylányoknak

Már unjátok a füstös szemet és a tusvonalat? Akkor jó helyen jártok: olyan káprázatos sminkeket gyűjtöttem nektek össze, amikkel mindenkit túlragyoghattok idén nyáron. Hogy mi a titkuk? Csillámpor, minden mennyiségben!
vous - 2016.06.04.
Varázslatos csillámsminkek igazi királylányoknak

Persze, egy szépen megrajzolt tusvonal vagy egy füstös cicaszem gyönyörű, de valljuk be, kezd unalmas lenni. Ha egyetértetek, akkor érdemes feldobni a sminketeket a hozzátok passzoló színekkel vagy egy kis csillámmal – sőt, akár a kettőt együtt is alkalmazhatjátok.

Ne ijedjetek meg, annak ellenére, hogy úgy fogtok kinézni, mintha épp egy szépségszalonból léptetek volna ki, egyáltalán nem bonyolult őket elkészíteni, csak egy kis gyakorlás kérdése az egész. Na, készen álltok a csillogásra?

1. Aranycsillámban úszó füstös szemek

2. Rozéarany csillámsmink

Mi is kipróbáltunk egy gyönyörű csillámsminket

A VOUS sminkesének, Detti egyik kedvenc sminkjének a titka a dupla tusvonal. Itt a „szokásos” fekete tusvonal fölé került egy csillámos csík, ami úgynevezett multidimenzionális csillámokból áll. Az alapja arany, és ahogy ráesik a fény, ezer színben játszik. A teljes cikket ide kattintva elolvashatjátok!

3. Ezüstös csillogás rózsaszín ajkakkal

4. Rezes csillámsmink

5. Ragyogó gyöngyszemsmink

+1 csillogós ajkak

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.