Egyéb kategória

Itt a vég: Havas Jon megvált a szakállától

A Trónok harcában bármi megtörténhet. Most viszont olyan dolog esett meg, amire álmunkban sem gondoltunk volna. Havas Jon megborotválkozott.
vous - 2016.06.03.
Itt a vég: Havas Jon megvált a szakállától

Hallom, ahogy összetörik a szívetek ismét. Egyszer Havas Jon már hagyott minket kétségek között, tudjátok, amikor nem lehetett tudni, hogy meghal-e a sorozatban. Szerencsére happy enddel zárult az a sztori és láthatjuk még egyik kedvenc GoT-karekterünket. De Kit Harrington ismét sokkolt, ugyanis megvált a szakállától. De miért?

Azt pontosan nem lehet tudni, hogy miért vált meg az arcszőrzetétől, viszont az észrevehető, hogy a sorozatban is egyre rövidebb a haja. Kit Harrington több színházi darabban is játszik, így talán az az egyik legkézenfekvőbb magyarázat, hogy valamelyik szerepéhez nem passzolt a dús szakáll, vagy egészen egyszerűen közeleg a nyár és melege van.

Ilyen volt, ilyen lett!

Közelebbről

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: