Egyéb kategória

Ilyen egyszerűen lehetnek újra pihe-puhák a törölközőitek

Egy kád forró fürdő finom illatú habfürdővel és illóolajokkal, néhány hangulatos gyertya, ugye, valahogy ti is így írnátok le a tökéletes kikapcsolódást és esti szeánszotokat? Egyvalami azonban elronthatja az egészet, ez pedig nem más, mint a durva tapintású törölköző. De erre is van megoldás.
vous - 2016.06.02.
Ilyen egyszerűen lehetnek újra pihe-puhák a törölközőitek

Amikor fürdés után a törölközőért nyúltok és megérzitek a kemény, durva tapintású anyagot, annál rosszabb érzés aligha van. El sem tudjátok képzelni, hogy valaha az a darab volt a kedvenc pihe-puha plüsstörcsitek. Ez után jön a fájdalmas búcsú és az újabb beszerzése, vagy alkalmazhatjátok ezt az apró trükköt, amit a Real Simple oldalán találtunk, hogy minden a régi legyen.

Forrás:
pixabay.com

Az első hiba, amit elkövettek, hogy túl sok mosószert raktok a mosógépbe. Tehát csökkentsétek az adagot, hiszen így is tiszta lesz minden, csak a kellemetlen mellékhatásokat kerülhetitek el. A következő csodaszer pedig az ecet. Nem kell mást tennetek, mint egy adag csak törölközőkből álló mosást elindítanotok úgy, hogy egy pohár ecetet adtok hozzá. Ezután pedig a törcsik új életre kelnek!

Nektek van ehhez hasonló bevált módszeretek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.