Egyéb kategória

Ilyen egyszerűen lehetnek újra pihe-puhák a törölközőitek

Egy kád forró fürdő finom illatú habfürdővel és illóolajokkal, néhány hangulatos gyertya, ugye, valahogy ti is így írnátok le a tökéletes kikapcsolódást és esti szeánszotokat? Egyvalami azonban elronthatja az egészet, ez pedig nem más, mint a durva tapintású törölköző. De erre is van megoldás.
vous - 2016.06.02.
Ilyen egyszerűen lehetnek újra pihe-puhák a törölközőitek

Amikor fürdés után a törölközőért nyúltok és megérzitek a kemény, durva tapintású anyagot, annál rosszabb érzés aligha van. El sem tudjátok képzelni, hogy valaha az a darab volt a kedvenc pihe-puha plüsstörcsitek. Ez után jön a fájdalmas búcsú és az újabb beszerzése, vagy alkalmazhatjátok ezt az apró trükköt, amit a Real Simple oldalán találtunk, hogy minden a régi legyen.

Forrás:
pixabay.com

Az első hiba, amit elkövettek, hogy túl sok mosószert raktok a mosógépbe. Tehát csökkentsétek az adagot, hiszen így is tiszta lesz minden, csak a kellemetlen mellékhatásokat kerülhetitek el. A következő csodaszer pedig az ecet. Nem kell mást tennetek, mint egy adag csak törölközőkből álló mosást elindítanotok úgy, hogy egy pohár ecetet adtok hozzá. Ezután pedig a törcsik új életre kelnek!

Nektek van ehhez hasonló bevált módszeretek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.