Egyéb kategória

Ilyen egyszerűen lehetnek újra pihe-puhák a törölközőitek

Egy kád forró fürdő finom illatú habfürdővel és illóolajokkal, néhány hangulatos gyertya, ugye, valahogy ti is így írnátok le a tökéletes kikapcsolódást és esti szeánszotokat? Egyvalami azonban elronthatja az egészet, ez pedig nem más, mint a durva tapintású törölköző. De erre is van megoldás.
vous - 2016.06.02.
Ilyen egyszerűen lehetnek újra pihe-puhák a törölközőitek

Amikor fürdés után a törölközőért nyúltok és megérzitek a kemény, durva tapintású anyagot, annál rosszabb érzés aligha van. El sem tudjátok képzelni, hogy valaha az a darab volt a kedvenc pihe-puha plüsstörcsitek. Ez után jön a fájdalmas búcsú és az újabb beszerzése, vagy alkalmazhatjátok ezt az apró trükköt, amit a Real Simple oldalán találtunk, hogy minden a régi legyen.

Forrás:
pixabay.com

Az első hiba, amit elkövettek, hogy túl sok mosószert raktok a mosógépbe. Tehát csökkentsétek az adagot, hiszen így is tiszta lesz minden, csak a kellemetlen mellékhatásokat kerülhetitek el. A következő csodaszer pedig az ecet. Nem kell mást tennetek, mint egy adag csak törölközőkből álló mosást elindítanotok úgy, hogy egy pohár ecetet adtok hozzá. Ezután pedig a törcsik új életre kelnek!

Nektek van ehhez hasonló bevált módszeretek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.