Egyéb kategória

Taylor Swift és Calvin Harris szakítottak – tudjátok, mit jelent ez?

Nagy szerelem ért véget. Taylor Swift és Calvin Harris végleg szakítottak. Ez tudjátok, mit jelent? Újra jönnek a szakítós zenék Taylortól.
vous - 2016.06.02.
Taylor Swift és Calvin Harris szakítottak – tudjátok, mit jelent ez?

Azért nagy kár, hogy véget ért a szerelem Calvin Harris és Taylor Swift között, valljuk be, szép pár voltak. Ám ami nem megy, azt nem kell erőltetni. A másik ok pedig, amiért sajnáljuk, hogy offolták egymást, az az, hogy ismét jönnek majd Taylortól a sírós, szakítós zenék. Jobban szerettük a pörgős dalokat az énekesnőtől, pl. az olyanokat, mint a Shake it of című szám.

A csodás szerelem emlékére pedig elhoztam nektek Taylor legemlékezetesebb számait. Na, ilyenek jönnek majd az elkövetkezendő időkben!

Taylor és Calvin már soha nem lesznek együtt

Taylor igazán tudhatta volna, hogy ez a kapcsolat zűrös lesz

De azért mégis egyek voltak

Ég veled, Calvin!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.