Egyéb kategória

Kivel a legjobb a szex? A csillagjegyetekből kiderül!

Ha a csillagjegy alapján választotok párt, az is kiderülhet, milyen közöttetek a kémia az ágyban. Megmutatjuk, hogy a horoszkópotok szerint milyen jegyű partnerrel lehet a legjobb szexben részetek!

vous - 2016.06.01.
Kivel a legjobb a szex? A csillagjegyetekből kiderül!

1. Kos és Mérleg

Energikus és aktív jegyek, ezért az ágyban akár egész este bírják. A Kos imádja a Mérleg flörtölős báját, a Mérleg pedig képes kordában tartani a kemény Kost.

Tipp: kezdjétek állva, aztán fokozatosan haladjatok a hálószoba felé.

2. Bika és Skorpió

Mindketten lassúak és szenvedélyesek, a szex minden pillanatát élvezik. Hosszú szemkontaktus és előjáték jellemző az együttlétre.

Tipp: egy forró, gyertyafényes fürdő után csináljátok oldalról, vagy bármilyen pozitúrában, ahol átölelhetitek egymást.
 

Forrás:
iStock

Ha szeretnétek megtudni a többi nyerő párost, kattintsatok IDE a cikk folytatásáért!

JOY & VOUS

A JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!