Egyéb kategória

Pápá, melltartó! – így lehettek stílusosak cicifix nélkül is

MELLTARTÓ – létezik olyan ruhadarab, ami ennél kényelmetlenebb?! Főleg nyáron bosszantó, hiszen még melegünk is van tőle. De mi lenne akkor, ha azt mondanám, ne viseljétek? Igen, jól olvassátok! Mutatjuk, hogy lehettek trendik melltartó nélkül is.
vous - 2016.06.05.
Pápá, melltartó! – így lehettek stílusosak cicifix nélkül is

Szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy melltartó nélkül lépjetek ki az utcára, nem? Nem volt mindig az, a ’70-es években például teljesen megszokott volt, hogy a nők melltartó nélkül flangáltak. Ezt most ti is megtehetitek, csak pár alapszabályt kell betartanotok.

1. Ne látszódjon a mellbimbótok

Arra mindenképp figyeljetek oda, hogy a mellbimbótok ne domborodjon ki a ruhán, és a színe ne üssön át az anyagon! Ha melltartó nélkül indultok útnak, inkább sötétebb ruhadarabokat válasszatok, amik vastagabb anyagból készülnek. Vagy pedig válasszátok a bimbitapaszt, ami tökéletes megoldás a mellbimbó-dilemmára. A Yandy oldalán például kedvetekre válogathattok is!

Forrás:
iStock

2. Fontos az egyensúly

Ugye ismeritek az aranyszabályt a sminkelésben, hogy ha hangsúlyos a szátok, akkor a szemetek már ne legyen az – és fordítva? Pontosan így van ez az öltözködésben is. Tehát ha például nem vesztek melltartót, akkor ne hasvillantós topot és sortot válasszatok hozzá, mert az már túl sok!

3. Nem mindenhova

Oké, jó érzés a szabadság, de azért vannak határok. Például suliba vagy a munkahelyetekre azért jobb, ha magatokon hagyjátok a cicifixet. Ha viszont nagyon utáljátok, itt van pár alternatíva, amit melltartó helyett viselhettek!

+1 Milyen ruha alá nem kell melltartó?

Azt már említettem, hogy a legjobb, ha vastagabb anyagú, sötét ruhát választotok akkor, ha nem viseltek melltartót. Nekem is van egy ilyen fekete nyári ruhám, aminek a háta kivágott – gondolom, mondanom sem kell, hogy az az egyik kedvenc darabom. De vannak olyan nyári ruhák és felsők is, amikbe alapból tesznek merevítőt vagy szivacsot, hogy ne lógjon ki sehol a melltartótok. Ha tehetitek, válasszatok ilyeneket!

Ajánlott cikkek