Egyéb kategória

Vakációra fel! Utazzatok velünk Brazíliába – képzeletben!

Ha Brazília, nekem mindig az jut eszembe, hogy felfalnak a krokodilok az Amazonasban, de ha azt túlélném, nem lenne olyan rossz bejárni ezt a különleges országot. Bár akkor is még ott vannak a lábfej méretű pókok...
vous - 2016.05.29.
Vakációra fel! Utazzatok velünk Brazíliába – képzeletben!

A kicsi pókokkal már jól elvagyok, de ekkora méretugrást nem tudnék kezelni. Viszont a gyíkfélékkel nagyon jól el tudnék lenni a kaméleonom után. Meg hát: BRAZÍLIA. Értitek. Őserdő, Amazonas, vadregényes tájak, hullámok. Egyszer jó lenne látni ezt is Izland, Japán és Skócia után. Addig pedig szálljatok a képzelet szárnyára, mert annál olcsóbban, gyorsabban nem utazhattok semmivel. Kalandra fel!

Paraty Bay, Brazília

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.