Egyéb kategória

Bol-Dog is elsírná magát a TV2 új logóitól

Megérkeztek a TV2 Csoport legújabb csatornáinak logói, amik után kicsit déjà vu érzésünk lett. A TV2 10 új csatornával bombázza a nézőket.
vous - 2016.05.26.
Bol-Dog is elsírná magát a TV2 új logóitól

Amikből párat már be is mutattak, két új csatornát pedig meglepetésnek szán a tévétársaság. Az új csatornákhoz vadiúj logó is társul, ami kicsit olyan, mintha egy kisgyerek rajzolta volna őket a legegyszerűbb számítógépes rajzprogrammal. Emlékeztek még Bol-Dogra, a kabalapulira, akit a 2017-es vizes világbajnokság logójának szánt a Magyar Úszó Szövetség, és senkinek sem tetszett? Hasonló érzésünk támadt most is a TV2 Csoport új logói láttán.

A Chili TV a főzés szerelmeseinek kedvenc csatornája lesz, a Kiwi tévé a mesecsatorna, a Joy tévé pedig a fiatal generációt célozza meg, életmód- és divattémákkal – írj a DTV News.

Íme, a logók:

Forrás:
http://dtvnews.hu

Forrás:
http://comment.blog.hu/
Címkék: #logó #tv2
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.