Egyéb kategória

Hozzátok formába a combjaitokat, ne csak a nyárra!

Hiába a sok futás és a guggolás, ha a combjaitokon foltok vannak, ezeket az edzés nem fogja eltüntetni. Ne szabjon gátat a sérülés és az egyéb „szépséghiba” annak, hogy a formás lábaitokat megmutassátok.
vous - 2016.05.31.
Hozzátok formába a combjaitokat, ne csak a nyárra!

A következő tippekkel a combproblémával küzdőknek nyújt segítséget a Popsugar. Hiába dolgoztattátok meg a combjaitokat mindig olyan keményen az edzések során, ha most nyáron nem mertek a strandra menni és a rövidnadrág is felejtős a nektek nem tetsző combok miatt.

Narancsbőr

Valószínűleg a sok edzés meghozta az eredményt és már alig van narancsbőrötök, de hogy eltüntessétek a maradékot is a lefőzött kávéból a zaccot tartsátok meg és dörzsöljétek át vele a problémás területeket.

Belső comb

Nem mindenkinek lehet olyan vékony combja, hogy ne érjen össze, SŐT! Ez a probléma a szoknyák viselésétől tántoríthat el, az izzadó lábak dörzsölődéséből csúnya horzsolások keletkezhetnek. Egyszerű a megoldás, használjatok hintőport. Már Amy Schumer is bebizonyította, ez egyáltalán nem ciki, hanem természetes.

Forrás:
pixabay.com

Erek

Sok halvány bőrű lány lábán látszanak a lilás-kékes erek. Valakit nem zavar, de ha titeket mégis, akkor sárga korrektorral tüntessétek el a problémás részeket.

Striák

Mivel a bőrünk nem olyan rugalmas, mint ahogyan mi változunk, növünk, hízunk, ezért gyakori probléma a striák megjelenése. Rengeteg termék kapható már, ami segít ezek halványításában, azonban ha gyorsan kell a megoldás, az önbarnító is segíthet.

Forrás:
pixabay.com

Borotválási sebek

Soha ne felejtsetek el borotvahabot használni, hiszen a borotva így csak a szőrszálakat és nem a bőrötöket fogja eltávolítani. Természetesen sok minden múlik a megfelelő borotva kiválasztásától és a hidratáló testápolók használatától is.

Címkék: #comb #formás #nyár
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.