Egyéb kategória

Az örök klasszikus: hódítsatok nyáron fehér ruhában!

Szerencsére már nyakunkon a nyár, ami pedig azt jelenti, hogy elővehetjük kedvenc nyári ruháinkat! Hiszen nincs is kényelmesebb egy meleg nyári délután, mint egy lenge ruhácska. Mi most az egyszerű és nagyszerű fehér darabok közül válogattuk össze a kedvenceinket.
vous - 2016.05.29.
Az örök klasszikus: hódítsatok nyáron fehér ruhában!

Egy forró nyári napon mi lehetne praktikusabb viselet egy meseszép nyári ruhánál? Arra már adtunk ötleteket, hogy milyen ruhát hordjatok, ha el szeretnétek takarni a lábatokat, sőt abban is segítettünk, hogy milyen testalkathoz milyen ruha illik, úgyhogy nyugodtan válogathattok. Nekünk most ezek az aktuális kedvenceink a fehér ruhák közül, inspirálódjatok!

Elegáns, magas nyakú változat

@dopefly_ által közzétett fénykép,

Csipkecsodák és tüllszoknyák – Esküvői trend 2017

A Barcelona Bridal Weeken a kíváncsi szemek megcsodálhatták, mi is lesz a trend jövőre, már ami a menyasszonyi ruhát illeti. A tülltől kezdve a csipkén és a gyöngyökön át minden várható, amit csak egy ara el tud képzelni. Jöjjenek a ruhák, ide kattintva döntsétek el ti, melyik a legszebb!

Egyszerű, laza ruha tengerparti sétákhoz

Egy színes szalag nagyon fel tudja dobni az egyszerű ruhát

Esküvőn vendégként fehéret? Miért ne!

Nyaka Dóri, a VOUS stylistja szerint nyugodtan viseljetek fehér színt, ha jól csináljátok, remélhetőleg sértődés sem lesz belőle, mert nem fogjátok túlöltözni a menyasszonyt és nem viszitek el a show-t. Egy dologra viszont mindenképp figyeljetek – írja korábbi cikkében. Ide kattintva elolvashatjátok a tippet és mutat egy vagány szettet is.

Csipke minden mennyiségben!

Különleges hátmegoldás

A fekete karcsúsít? A fehér a duciknak tabu?

A fekete és a fehér két nagyon jól kihasználható alapszín a ruhatárban. (Vannak, akik szerint ezek nem is színek, de ebbe most nem megyünk bele.) Sokféle tévhit kering velük kapcsolatban, de ezzel a cikkel végre rendet teszünk a fejetekben – és a gardróbban.

Ajánlott cikkek