Egyéb kategória

Lauren Graham igazi jósnő: 9 éve már tudta, hogy a Szívek szállodája folytatódik

Még mindig nem hisszük el, hogy az egyik kedvenc sorozatunk hamarosan ismét visszatér a képernyőre. De ami ennél még hihetetlenebb, hogy Lauren Graham, a sorozat Lorelaija 2007-ben már megjósolta, hogy lesz egy folytatás.
vous - 2016.05.24.
Lauren Graham igazi jósnő: 9 éve már tudta, hogy a Szívek szállodája folytatódik

Ahogy arról már beszámoltunk nektek, folytatódik a Szívek szállodája és rendhagyó formában tér vissza, négy hosszabb résszel. A sorozat sztárjai közül csak Melissa McCarthy részvétele volt kérdéses, de végül ő is igent mondott. Szinte hihetetlen, hogy már 9 év telt el azóta, hogy elköszöntünk Stars Hollow-tól a képernyőn! Lauren Graham ereiben azonban lehet, jósnői vér folydogál, ugyanis ő már akkor megjósolta a folytatást – írja a Bustle. Vegyük csak sorra, mit mondott!

10 év

Lauren jóslata csak néhány hónapot csúszott, ugyanis ő azt mondta, hogy 10 év múlva lesz folytatás.

Nem tűnik valóságosnak

Mint azt mindannyian tudjuk, nagyon is valóságos.

Öregedés

Lauren szerint túl sokat változnának a színészek 10 év alatt és nem tudnának úgy csinálni, mintha fiatalabbak lennének. Pedig szinte semmit nem változtak.

Lorelai és Luke

„Lorelai és Luke szerintem még 50 évesen sem jönnének ki egymással, tuti nem lennének együtt” – mondta Lauren.

Nézők

„Nem tudom, hogy kíváncsiak lennének-e rá.” Hát, mi már nagyon várjuk, az biztos.

Alexis Bledel

A Roryt alakító színésznő, Alexis Bledel biztos gyönyörű lesz akkor is – jósolta a sorozatbeli anya. Ebben igaza volt, hiszen mindenki Roryja babája érkezése után is ragyogóan néz ki.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!