Egyéb kategória

Ezennel kimondjuk: hordjatok bátran fehér nadrágot!

A fehér nadrágtól félünk, félek. Azt gondoljuk, megmutatja azt is, ami nincs, és hogy annyira már nem is divatos, kicsit '90-es évek. Ez azonban nem feltétlenül van így. Mutatok pár összeállítást, amikor a fehér nadrág igenis trendi és stílusos.
vous - 2016.05.26.
Ezennel kimondjuk: hordjatok bátran fehér nadrágot!

Tudjátok, rég nem érvényes már, hogy a fehér szín a teltebb lányoknak tabu. Ezt ebben a cikkben már be is bizonyítottuk. Azonban még mindig óvatosan kezeljük ezt az amúgy nagyon nyári és nagyon hálás darabot. Hálás, mert tulajdonképpen minden ruhadarabbal működik, nyáron pedig üde színfoltjai lehettek az utcának a fehér nadrágban.

Mutatok pár összeállítást, amikben biztosan jól fogjátok érezni magatokat a fehér nadrágban is, azonban arra vigyázzatok, hogy ne üljetek le akárhova benne.

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!