Egyéb kategória

5 egyszerű trükk, hogy többet aludhassatok reggelente

Csörög az ébresztő. Na jó, még öt perc. Még egy szundi, na jó, egy utolsó. Nektek is túl hosszadalmasak a reggelek? Ha igen, ezeket a tippeket nektek találták ki!
vous - 2016.05.23.
5 egyszerű trükk, hogy többet aludhassatok reggelente

Mindannyian tudjuk, milyen szörnyű érzés az, amikor kora reggel ki kellene ugrani az ágyból, de az erőnk az valahol a béka feneke alatt van. Újra és újra megnyomnánk a szundigombot, de tudjuk, abból bizony csúnya késés lenne. Éppen ezért, hogy a reggelek minél gördülékenyebbek és fájdalommentesebbek legyenek, elhoztam pár egyszerű trükköt a Bustle oldaláról. Vessétek be ti is őket, hogy egy kicsit tovább alhassatok, és frissebbek legyetek!

1. Hasznos sminktermék

Használjatok olyan sminktermékeket, melyek több célnak is megfelelnek. Jó, ha az alapozó és a primer egyben van, sőt, egy szép barackszínű pirosítót akár a szemhéjatokra is felvihettek. A cél az, hogy minél kevesebb hozott anyagból a legtöbbet tudjátok kihozni.

2. Egyszerű rutin

Válasszatok egy egyszerű megjelenést, melyet nap mint nap újra felhasználhattok. Ez azért jó, mert ha reggel felébredtek, még kómásan is tudni fogjátok, mik azok a mozdulatok, amikre szükségetek van.

3. Megfelelő gardrób

Egy jól összeválogatott gardrób bizony felér minden kinccsel. Ha este ti is mindig elfelejtitek kiválasztani a reggeli szetteteket, elég, ha ruhatáratok csupa olyan darabból áll, melyek összevissza kombinálva is jól állnak. Érdemes olyan alapruhákat választani, melyeket akárhogyan társítotok, jól fognak kinézni rajtatok.

4. Esti készülődés

Ha a ruhátokat nem is, de a táskátokat mindenképpen érdemes előző este elkészíteni. Ugyanis ha az utolsó pillanatra hagyjátok, tuti, hogy a legfontosabb dolgokat fogjátok otthon hagyni. Zsepi, víz, füzet, toll mind-mind mehet bele a tatyóba. Reggel pedig csak megragadjátok, és már készen is álltok az indulásra.

5. Szárazsampon

Életem megmentője a szárazsampon. Ha reggel nektek sincs kedvetek, időtök hajat mosni, ellenben a frizkótok úgy áll, mint a szénakazal, éppen ideje lesz egy ilyen terméket beszereznetek. Csak befújjátok vele a hajatokat, vártok pár percet, és átmasszírozzátok az egész területet. Nem kell aggódni, hogy látszódni fog, barna hajúaknak van kifejezetten barna színű szárazsampon is.

Ezeket a trükköket alkalmazva nem kell aggódnotok többet a reggelek miatt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!