Egyéb kategória

Kulka Jánost hazaengedik a kórházból!

A sok aggódás után végre jó hírekkel szolgálhatunk: Kulka Jánost hazaengedik a kórházból!
vous - 2016.05.18.
Kulka Jánost hazaengedik a kórházból!

Az életmentő műtét után Kulka Jánosért aggódott az egész ország. A színművész felépülése szerencsére jól halad, úgy tűnik, mára már eléggé stabil az egészségi állapota ahhoz, hogy végre hazaengedjék a kórházból, és a továbbiakban már otthon gyógyulhasson – tudhattuk meg a Katona József Színház Facebook-oldaláról. A teljes gyógyuláshoz persze még idő kell, de az otthoni környezet valószínűleg még inkább a színész egészségének javulásához fog vezetni. A család közleményében ez áll:

„Örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy János felépülése újabb fázisához érkezett, amelynek köszönhetően kezelőorvosai úgy döntöttek, hogy mától otthonában gyógyulhat. Természetesen a megfelelő szakemberek által támogatott rehabilitációja folytatódik. Hosszú út áll még előtte a teljes gyógyulásig, de bízunk abban, hogy a megszokott otthoni környezete hozzájárul állapotának további pozitív változásához.”

Forrás:
Facebook/ Katona József Színház

Bízunk a színész mielőbbi gyógyulásában!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.