Egyéb kategória

Trónok harca-spoiler! Végre visszatér a régóta várt halott szereplő!?

A Trónok harca tipikusan az a sorozat, amivel kapcsolatban rengeteg teória és konspiráció születik az interneten. Persze ezek közül a legtöbb nem valószínű, hogy valaha is bekövetkezik a sorozatban, azonban nemrég egy olyan teória is napvilágot látott, amiről nagyon szeretnénk, ha igaz lenne. Ugyanis akkor visszatérhetne az élők sorába egy olyan szereplő, akiért sokan könnyeket ejtettek!
vous - 2016.05.16.
Trónok harca-spoiler! Végre visszatér a régóta várt halott szereplő!?

Először is le kell szögeznem, méghozzá nagybetűkkel, hogy ez a cikk SPOILERT TARTALMAZ, tehát ha elkötelezett Trónok harca-rajongók vagytok, és már eddig is nehezetekre esett elkerülni a spoilereket, amik a sorozattal kapcsolatban konstans röpködnek az éterben, akkor ne olvassatok tovább! Ugyanis egy olyan rajongói teóriát fogok most veletek megosztani, ami ha igaz, Jon Snow varázslatos feltámadását egy másik szereplő visszatérése fogja követni – a rajongók legnagyobb örömére!

Ez a visszatérő szereplő pedig nem más, mint a Véreb, Sandor Clegane. A legújabb teória szerint neki és testvérének, a Hegynek látványos harcban kell megküzdenie egymással, hogy eldöntsék Cercei sorsát – írja a Hello Giggles.

A teória valóban életképes, hiszen gondoljunk bele egy pillanatra: habár Brienne rengeteg sebet ejtett a Véreben, és Arya is magára hagyta a haldokló Sandort, a szó szoros értelmében nem láttuk meghalni. Nagyon is lehetséges tehát, hogy valaki megtalálta és segített rajta, így még most is él, és előbb-utóbb újra fel fog bukkanni a képernyőn.

Ráadásul a múltkori epizódban két utalás is szerepelt arra vonatkozóan, hogy a Véreb még életben lehet: először is Arya bevallja, hogy Sandor valójában sohasem szerepelt a listáján, aztán pedig a Lannisterek kérdezik meg maguktól, hogy vajon ki lenne képes csatában legyőzni Gregort – és persze a testvérére gondolnak.

A Trónok harca hatodik évada több szálat is végleg el akar varrni, így logikus lenne, hogy a két testvér ellentétei is feloldódjanak végre.

Ráadásul ha Jon Snow-nak sikerült, akkor a Véreb is visszatérhet a halálból – sok rajongó legnagyobb örömére.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!