Egyéb kategória

5 mítosz a női orgazmusról, amit ideje elfelejteni

Annyi, de annyi tévhit él a köztudatban a női orgazmusról, amit leginkább a felnőttfilmeknek köszönhetünk. Nem vagyok pornóellenes, de az biztos, hogy sokat ferdítenek a valóságon.
vous - 2016.05.14.
5 mítosz a női orgazmusról, amit ideje elfelejteni

A női orgazmus mennyisége, minősége komoly dilemmát okoz még talán nekünk, nőknek is. Sokszor a párunkkal, sőt magunkkal sem vagyunk őszinték, ami az élvezetet illeti, ebből aztán hatalmas városi legendák születnek az orgazmusról, amik őrületes tévedések. Ezeket pedig kötelességünk tisztázni, és felvállalni, hogy a női orgazmustényeknek a fele sem igaz.

1. Ritka

Tudatlan emberek úgy gondolják, a nők orgazmusa ritka, mint az a bizonyos madár. Az emberiség hajnalától van orgazmusa a nőknek.

Forrás:
giphy.com

2. Minden nőnek van orgazmusa

A másik véglet pedig az a feltételezés, hogy minden nőnek van minden együttlétkor orgazmusa. Ha nincs, akkor ott valami baj van. Egy felmérés szerint a nők 57%-ának van orgazmusa szex közben. Ez az arány pedig tovább bomlik csikló- és vaginális orgazmusra.

Forrás:
giphy.com

3. A nőknek nincs vaginális orgazmusuk

Sokan állítják, főleg pasik, hogy a nőknek nincs hüvelyi orgazmusa. Tény, ezt a fajta élvezetet nehezebb elérni, több idő kell hozzá, több türelem, és a nők csupán 30%-ának van rendszeresen, de nem lehetetlen.

Forrás:
giphy.com

4. Ha egy nőnek nincs orgazmusa, nem élvezi a szexet

Haha! Lehet, hogy a srácoknak elképzelhetetlen a szex orgazmus nélkül, de mi, lányok más lények vagyunk. Nálunk az orgazmus nem feltétele a szexnek.

Forrás:
giphy.com

5. A nők nem szeretik a gyors szexet

Az előző ponthoz kapcsolódva mivel nem mindig van orgazmusa a nőknek szex közben, jobban szeretjük, ha előbb végzünk a dologgal, mintsem azon görcsölni, hogy nem sikerült a csúcsra jutni. Jobb egy kellemes 10 perces menet, mintsem egy félórás szenvedős.

Forrás:
giphy.com
Címkék: #nő #orgazmus #szex
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.