Egyéb kategória

Micsoda nő: Julia Roberts cipő nélkül ment Cannes-ba

A legszebb, legdrágább dizájnerruhák, luxusékszerek és millió dolláros haj. A cannes-i filmfesztivál kötelező kellékei ezek, ám ha Julia Roberts vagy, akkor megteheted, hogy ezeket megtagadd.
vous - 2016.05.13.
Micsoda nő: Julia Roberts cipő nélkül ment Cannes-ba

Nem túloztam, amikor azt írtam, hogy kötelező kellékek. A cannes-i filmfesztiválnak nagyon szigorú dress code-ja van, ami többek között előírja a hölgyeknek a magas sarkú viselését, KÖTELEZŐEN. Tehát ha éppen hatalmas boldogságmámorban úsztok, amikor a posta meghozza a cannes-i meghívótokat, tudnotok kell, oda csak magas sarkú cipőben mehettek, laposban nem fognak beengedni.

Több mint valószínű, tudta ezt Julia Roberts is, csak nem akart beállni a sorba, ezért a hosszú estélyi ruhájához nemhogy magas sarkút nem vett fel, de egyéb lábbelit sem. Mezítelen lábbal lépett rá a cannes-i vörös szőnyegre. Mámorító érzés lehetett. Hatalmas respekt neki!

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.