Egyéb kategória

Dögös transzvesztita vonult a cannes-i vörös szőnyegen

A cannes-i vörös szőnyegen mindig történik valami érdekes. Egyszer egy gyönyörű ruhát, máskor egy váratlan villantást látunk, vagy éppen egy ismerős arcot. A fesztivál negyedik napján pedig valaki olyan bukkant fel, akire igazán nem számítottunk. Az egyik leggyönyörűbb amerikai transzvesztita, Miss Fame.
vous - 2016.05.14.
Dögös transzvesztita vonult a cannes-i vörös szőnyegen

Korábban írtam már nektek az egyik kedvenc tévésorozatomról, RuPaul transzvesztita versenyéről. Ha azonban nem olvastátok a cikket, gyorsan updatellek titeket: ez a travi topmodell leszek, amelyben évadról évadra Amerika legjobb nőimitátorát keresik. A műsor nagyon népszerű a tengerentúlon, a szereplőit országszerte ismerik, most pedig az egyik volt versenyző a cannes-i vörös szőnyegen tűnt fel és épp olyan gyönyörű, mint mindig. Úgyhogy eljött az idő, hogy ti is megismerjétek Miss Fame-et (civil nevén Kurtis Dam-Mikkelsen), aki A barátságos óriás premierje előtt pózolt egy kicsit a kameráknak.

Forrás:
afp

Forrás:
afp

Forrás:
afp

Miss Fame egyébként így fest, mikor nincs beöltözve

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.