Egyéb kategória

Dögös transzvesztita vonult a cannes-i vörös szőnyegen

A cannes-i vörös szőnyegen mindig történik valami érdekes. Egyszer egy gyönyörű ruhát, máskor egy váratlan villantást látunk, vagy éppen egy ismerős arcot. A fesztivál negyedik napján pedig valaki olyan bukkant fel, akire igazán nem számítottunk. Az egyik leggyönyörűbb amerikai transzvesztita, Miss Fame.
vous - 2016.05.14.
Dögös transzvesztita vonult a cannes-i vörös szőnyegen

Korábban írtam már nektek az egyik kedvenc tévésorozatomról, RuPaul transzvesztita versenyéről. Ha azonban nem olvastátok a cikket, gyorsan updatellek titeket: ez a travi topmodell leszek, amelyben évadról évadra Amerika legjobb nőimitátorát keresik. A műsor nagyon népszerű a tengerentúlon, a szereplőit országszerte ismerik, most pedig az egyik volt versenyző a cannes-i vörös szőnyegen tűnt fel és épp olyan gyönyörű, mint mindig. Úgyhogy eljött az idő, hogy ti is megismerjétek Miss Fame-et (civil nevén Kurtis Dam-Mikkelsen), aki A barátságos óriás premierje előtt pózolt egy kicsit a kameráknak.

Forrás:
afp

Forrás:
afp

Forrás:
afp

Miss Fame egyébként így fest, mikor nincs beöltözve

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.