Egyéb kategória

25 póz 29 másodperc alatt – Megtaláltuk a leggyorsabban pózoló modellt

Megtalálni a tökéletes pózt egy fotóhoz sosem egyszerű. Kellenek a jó fények, a megfelelő szög, a jobbik profil és persze egy ellenállhatatlan tekintet. Ennek a modellnek azonban ez egyáltalán nem jelent gondot...
vous - 2016.05.11.
25 póz 29 másodperc alatt – Megtaláltuk a leggyorsabban pózoló modellt

Ez a férfimodell, a 23 éves Filip Timotijevic kiérdemelte a katalógus királya címet és a net sztárja lett egyetlen videóval – írja a Huffington Post. Hogy mivel nyűgözte le a világot? 25 különböző pózba vágta magát 29 (!) másodperc alatt, miközben egy férfiruházati kampány miatt fotózták. A videót pár nap alatt több mint 4 millióan látták. Elképesztő!

Nektek is látnotok kell!

Ha nem volt elég a pózolásból, akkor nézzétek meg ezt a vicces hétköznapi csajszit, aki sztárpózokba vágja magát.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!