Egyéb kategória

Kiss László bocsánatot kért áldozatától

Kiss László egy héttel az után, hogy nyilvánosságra került, 1962-ben nemi erőszak miatt elítélték, szerda délelőtt bocsánatot kért áldozatától.
vous - 2016.05.11.
Kiss László bocsánatot kért áldozatától

Kiss László szerda délelőtt ügyvédek jelenlétében kereste fel áldozatát, Takáts Zsuzsannát, akitől bocsánatot kért – írja az Index. Az úszószövetség volt elnöke körül múlt héten tört ki a botrány, mikor kiderült, a ’60-as években csoportos erőszakot követett el egy lányon. Ez a lány volt Takáts Zsuzsanna, aki hétvégén az RTL Klubnak nyilatkozott az ügyről.

Az ügy kirobbanása óta kiderült, valószínűleg több nő is áldozatul esett Kiss Lászlóéknak.

Ami az erőszaknál is szörnyűbb

„Nem kell sokat agyalni azon, hogy mi a szörnyű a nemi erőszakban. Az elmúlt napokban elmondták már nálam okosabbak is, hogy az erőszak nem vad és kontrollálhatatlan libidóról, hanem a hatalomról és jogosultságérzetről szól, és nem legitimálja semmi: nemhogy a rövid szoknya vagy a belépés az elkövető lakásába, de még a házasságlevél sem. Van azonban valami, ami talán még az erőszaknál is rémisztőbb” – írja szerzőnk, Eszter, akinek teljes cikkét ITT elolvashatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.