Egyéb kategória

Kiss László bocsánatot kért áldozatától

Kiss László egy héttel az után, hogy nyilvánosságra került, 1962-ben nemi erőszak miatt elítélték, szerda délelőtt bocsánatot kért áldozatától.
vous - 2016.05.11.
Kiss László bocsánatot kért áldozatától

Kiss László szerda délelőtt ügyvédek jelenlétében kereste fel áldozatát, Takáts Zsuzsannát, akitől bocsánatot kért – írja az Index. Az úszószövetség volt elnöke körül múlt héten tört ki a botrány, mikor kiderült, a ’60-as években csoportos erőszakot követett el egy lányon. Ez a lány volt Takáts Zsuzsanna, aki hétvégén az RTL Klubnak nyilatkozott az ügyről.

Az ügy kirobbanása óta kiderült, valószínűleg több nő is áldozatul esett Kiss Lászlóéknak.

Ami az erőszaknál is szörnyűbb

„Nem kell sokat agyalni azon, hogy mi a szörnyű a nemi erőszakban. Az elmúlt napokban elmondták már nálam okosabbak is, hogy az erőszak nem vad és kontrollálhatatlan libidóról, hanem a hatalomról és jogosultságérzetről szól, és nem legitimálja semmi: nemhogy a rövid szoknya vagy a belépés az elkövető lakásába, de még a házasságlevél sem. Van azonban valami, ami talán még az erőszaknál is rémisztőbb” – írja szerzőnk, Eszter, akinek teljes cikkét ITT elolvashatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.