Egyéb kategória

Kiss László bocsánatot kért áldozatától

Kiss László egy héttel az után, hogy nyilvánosságra került, 1962-ben nemi erőszak miatt elítélték, szerda délelőtt bocsánatot kért áldozatától.
vous - 2016.05.11.
Kiss László bocsánatot kért áldozatától

Kiss László szerda délelőtt ügyvédek jelenlétében kereste fel áldozatát, Takáts Zsuzsannát, akitől bocsánatot kért – írja az Index. Az úszószövetség volt elnöke körül múlt héten tört ki a botrány, mikor kiderült, a ’60-as években csoportos erőszakot követett el egy lányon. Ez a lány volt Takáts Zsuzsanna, aki hétvégén az RTL Klubnak nyilatkozott az ügyről.

Az ügy kirobbanása óta kiderült, valószínűleg több nő is áldozatul esett Kiss Lászlóéknak.

Ami az erőszaknál is szörnyűbb

„Nem kell sokat agyalni azon, hogy mi a szörnyű a nemi erőszakban. Az elmúlt napokban elmondták már nálam okosabbak is, hogy az erőszak nem vad és kontrollálhatatlan libidóról, hanem a hatalomról és jogosultságérzetről szól, és nem legitimálja semmi: nemhogy a rövid szoknya vagy a belépés az elkövető lakásába, de még a házasságlevél sem. Van azonban valami, ami talán még az erőszaknál is rémisztőbb” – írja szerzőnk, Eszter, akinek teljes cikkét ITT elolvashatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.