Egyéb kategória

Hódítsatok szupertrendi csíkos manikűrökkel nyáron!

Idén nyáron is hódít a klasszikus, mindig trendi minta: a csíkok. De mi lenne, ha nem csak a ruháitokon és a kiegészítőiteken köszönne vissza, hanem a körmötökön is? Most olyan csíkos manikűröket mutatok nektek, amikkel a legborúsabb nyári napot is feldobhatjátok.
vous - 2016.05.11.
Hódítsatok szupertrendi csíkos manikűrökkel nyáron!

Hogy mi a jó a csíkos manikűrben? Trendi, szuperjól néz ki, pillanatok alatt elkészíthetitek és a legunalmasabb szetteteket is feldobhatjátok vele. Sőt, a legújabb őrület az, hogy a klasszikus csíkokat a legújabb körömtrendekkel – mint a virágminták, a márványköröm vagy éppen a trópusi körmök – keverik. Szóval ha csajos, divatos és vagány körmökre vágytok, mindenképp vessétek be a csíkokat idén nyáron!

Egyszerű és nagyszerű

Minimál stílus

Rövid körmökön is jól mutatnak a csíkok!

Csíkok és gyöngy – a tökéletes kombináció

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.