Egyéb kategória

10 gyönyörű medence, ami láttán tuti bővül a bakancslistátok!

Valljuk be: titkon minden ember álmodik egy szép, nagy úszómedencéről. Tudjátok, aminek a víztükre olyan sima, mint a tükör, aminek minden csempéje tökéletesen illeszkedik és amiben nem ér keresztbe az matrac. Mivel a legtöbbünknek marad a felfújhatós kacsaúsztató, így arra gondoltunk, folytassuk az álmodozást ezen a borongós-esős napon. Tartsatok velünk, nézzétek meg, a VOUS-lányok szerint melyek a világ legszebb medencéi!
vous - 2016.05.11.
10 gyönyörű medence, ami láttán tuti bővül a bakancslistátok!

Hanging Gardens Ubud Hotel – Indonézia

A Hanging Gardens Ubud Hotel medencéje kétségtelenül a világ egyik legtöbbet fényképezett medencéje, ami már kétszer is elnyerte a világ legjobbjának járó rangot a Condé Nast Traveller és a Trip Advisor listáján. A különleges medence egyébként felfüggesztve lóg egy Balin található esőerdő felett, ahol minden ember igazi természet adta harmóniára lelhet.

Forrás:
www.booking.com

A photo posted by Katherine Miriam (@katmiriam) on

The Red Pool – Thaiföld

Thaiföldön a The Library nevű hotelben található az a medence, ami vörös színéről híres. Mielőtt bárki féltené fürdőruhája épségét, eláruljuk: mindössze a vörös, a narancs és a sárga színekben pompázó csempéknek köszönhető a színpompás látvány.

Forrás:
nodestinations.com

Infinity Pool – Szingapúr

A világ legmagasabbra épített luxusmedencéjeként emlegetik azt a szingapúri medencét, ami a Mariana Bay Sands nevű hotel 57. emeltén található, több mint 200 méter magasan.

Forrás:
Narional Geographic/Chia Ming Chien

A photo posted by Davide Muggeri (@david_e7) on

The Sarojin – Thaiföld

A Thaiföldön található The Sarojin nevű hotel medencéje maga a nyugalom szigete. Ráadásul a medencében valóban különböző „szigeten” pihenhetnek a szálloda vendégei.

Forrás:
www.booking.com

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.