Egyéb kategória

Cáfolja Kiss Lászlóék állításait az őket kihallgató rendőr

Megszólalt Kiss László ügyében az őket akkor kihallgató rendőrtiszt. Cáfolta Kiss Lászlóék védelmének állításait.
vous - 2016.05.09.
Cáfolja Kiss Lászlóék állításait az őket kihallgató rendőr

Szombaton először szólalt meg Kiss László halottnak hitt áldozata, Takáts Zsuzsanna. Az RTL Klub Fókusz című műsorának exkluzív interjút adott, ahol részletesen elmondta, mi történt vele 1961-ben.

Hétfőn a Kiss Lászlót és társait kihallgató rendőr is nyilatkozott a Népszabadságnak.

Nem lesz könnyű dolga. A védelem azt állította, hogy a rendőrségen befolyásolták a tanúkat, köztük azt a karbantartó kőművest is, akinek vallomása perdöntő lehetett volna Kiss egyik tettestársa, Lantos László szerepének tisztázásában.

Martinkó Károly rendőrtiszt azt állítja, semmiféle nyomást nem gyakoroltak, sőt kollégái figyelmét is felhívta arra, hogy válogatott sportolókról van szó, kifejezetten lelkiismeretesen kell a kihallgatást elvégezni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.