Egyéb kategória

Engedjetek a kísértésnek: Batmannek igenis van helye a lakásban!

A képregényeket valamennyien szeretjük, vagy egykor szerettük. Mindenkinek megvolt a maga favoritja, aztán ahogy felnőttünk, szépen megfeledkeztünk régi kedvenceinkről. De hála az égnek Hollywood sorra újraéleszti hőseinket, amelyeket nemcsak a filmvásznon, de otthon is érdemes feleleveníteni.

vous - 2016.05.08.
Engedjetek a kísértésnek: Batmannek igenis van helye a lakásban!

Először is szögezzük le, hogy ez a cikk nem csak a fiatal korosztálynak szól! Ha ügyesen használjuk egy térben a képregényelemeket, meghökkentő, izgalmas és szupermenő lesz tőlük a helyiség. Bátran ajánlanám legénylakásokba, letisztult terekbe, loftlakásokba, és még sorolhatnám.

Forrás:
http://www.decoist.com/

Ha szuperdizájnos lakásra vágytok, hívjátok segítségül a szuperhősöket – vagy legalábbis 2D-s másukat. Ha szívesen vennétek, hogy egy óriási Batman vagy Superman védelmezzen titeket a lakásotokban, vágjatok bele, de előtte még vegyétek fontolóra tippjeinket!

Mire érdemes figyelni?

Ha túl sok színes-mintás képet használtok belőlük, vagyis padlótól mennyezetig ezekkel a motívumokkal szeretnétek berendezni a lakást, egyrészt rövid távon megőrültök a sok vibráló és harsány színtől, másrészt gyerekes lesz az összhatás. Itt megint csak nagyon fontos a MÉRTÉK szó – amit már olyan sokszor olvashattatok tőlem.

600

Mintásat mintással? Felejtsétek el a régi szabályokat!

Csíkos, pöttyös, virágos vagy kockás – szerintetek félelmetesen hangzik bármelyik is? Dehogy! Mégis az emberek többsége legalább annyira fél a mintáktól a lakberendezésben, mint a harsány vagy épp sötét színektől. A legfontosabb alapszabály a lakásdekorálásban az egyensúly megtalálása, amit némi kutatómunkával és egy kis esztétikai érzékkel hamar elsajátíthattok. 

Válasszatok ki egy falszakaszt, amit szuperhőseitekkel tapétáztok le, vagy válasszatok belőlük mintás kárpitot, amivel áthúzzátok az egyik foteleteket vagy a díszpárnáitokat stb.

Forrás:
http://www.decoist.com/

Szerezzetek be a mintákhoz színben passzoló, lehetőség szerint minél egyszerűbb bútorokat, hogy jobban érvényesülhessenek majd a képek.

Egy kis DIY

Forrás:
http://www.revmodern.com/
  • Ha nem találnátok meg a lakberendezési üzletekben a kedvenc mesehőseitekkel díszített kiegészítőket, ne essetek kétségbe, készítsétek el ti a képregényes dekorációkat!
     
  • Nyomtassátok ki a választott képregényt, és dekupázsoljátok le vele a lámpabúrákat, nagyobb tárolódobozokat.
     
  • Nyomtassátok ki ezeket óriásplakát-méretben, és tapétázzatok ki vele egy falat. Ha kisebb képeket nyomtatnátok, keretezzétek be, majd sorakoztassátok szépen egymás mellé őket a falon.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.