Egyéb kategória

Megvan, melyik az idei nyár legtrendibb körömlakkszíne!

Újabb év, újabb trend, ahogy a ruháknál, úgy a körmöknél is. Mindenki szeret gyönyörködni a körmeiben, akkor miért ne öltöztetnénk fel őket a legszebb színekkel? Kitaláljátok vajon, melyik szín lesz az idei nyár befutója?
vous - 2016.05.05.
Megvan, melyik az idei nyár legtrendibb körömlakkszíne!

Jelen pillanatban nem túl kecsegtetőek az időjárás-előrejelzések, de mi bizakodunk, és mindennél jobban várjuk már, hogy végre-valahára felmelegedjen az idő. Nemrégiben inspirációként elhoztam nektek a legtrendibb körömlakkszín-kombinációkat, ha esetleg lemaradtatok volna róla, itt leshetitek meg őket.

Ezúttal pedig rátaláltam a Huffington Post oldalán az idei nyár legtüzesebb színére, nem másra, mint a harapnivalóan édes barackszínre. Úgy tűnik, hogy Beyoncé már előre tudta, mi lesz a divat, hiszen a Met-gálán is barackszínű ruhát viselt. Emcsi cikkében le is csekkolhatjátok a híres énekesnő gálaruháját, melyet itt találhattok meg.

Maddy Ayers, híres körömművész szerint a barackszín nagy visszatérője az idei nyárnak. Minden bőrtónushoz jól passzol, így bátran viselheti mindenki. Nagyszerűen mutathat matt változata is, ez esetben használjatok mattító hatású fedőlakkot. Vagy kombinálhatjátok aranyszínnel és csillámmal, hogy még feltűnőbb és nyáriasabb legyen.

Hogy ti is gyönyörködhessetek benne, összegyűjtöttem nektek a kedvenceimet!