Egyéb kategória

Egy nő, akit ismernetek kell! – Lorraine Schwartz, a gyémánt legjobb barátja

A sztárgálák az igazi megtestesült álmok, természetesen luxuskivitelben. Ha alaposan nézegetitek a képeket, Valentino, Givenchy, Gucci és Chanel mellett időről időre feltűnt egy név, Lorraine Schwartz. Adódik a kérdés, hogy „hát ő meg kicsoda?!”. Nos, a dekódoláshoz nem kellett még a Google-ig se menni…
vous - 2016.05.09.
Egy nő, akit ismernetek kell! – Lorraine Schwartz, a gyémánt legjobb barátja

Ugyanis a Vogue online szerkesztői is a jó barátaink, így szép betűkkel odaírták, „jewerly”, vagyis ékszer. Szóval Lorraine Schwartz a vörös szőnyeg csillogásfelelőse az Oscar-díj-átadótól a Met-gáláig. Emlékeztek Angelina Jolie 2009-es Oscar-szettjére? Mikor is a szokásos fekete estélyit egy pár gyönyörű smaragd fülbevalóval és a hozzá illő gyűrűvel dobta fel? Szerény véleményünk szerint a smukk maradandóbb élményt hagyott bennünk, mint maga az Elie Saab ruha.

Forrás:
http://www.afpforum.com

Lorraine Schwartz harmadik generációs ékszerész, családi vállalkozásukat 1989-ben, édesanyja halála után vette át. Munkáit kereskedelmi forgalomban egyedül a New Yorkban található Bergdorf Goodman luxusáruházban lehet megvenni, meg persze a manhattani showroomjában. Olyan sztárok viselik az alkotásait, mint Beyoncé, J.Lo vagy Cate Blanchett, de ő tervezte Kim Kardashian 15 karátos gyémánt eljegyzési gyűrűjét is, amit Kanye Westtől kapott.