Egyéb kategória

A nagy pólóhatározó – több pólótok van, mint gondolnátok

A póló az póló és kész – gondolnánk. De nem! A pólókból több fazon létezik, mint gondolnátok. Mindegyik saját stílussal bír, már-már mindegyiknek külön lelke van. Jöjjön a nagy pólókalauz!
vous - 2016.05.02.
A nagy pólóhatározó – több pólótok van, mint gondolnátok

Oversize, feszülős, pántos, ujjatlan stb. Ezerféle póló rejlik a szekrényünk mélyén, némelyikről talán nem is tudunk. De a „nagy pólóhatározó” segítségével kategorizálhatjuk őket, így mindig tudni fogjunk, hogy mink van. Na és elkerülhetjük azt is, hogy megvegyük a 27. ugyanolyan fehér pólót. Ráadásul itt az ideje a tavaszi ruhák átválogatásnak is, nem?

Környakú basicpóló

#lookwelove#inspiration#basictshirt#basicstyle cr.@kendalljenner

B A S I C clothing (@basic.begin) által közzétett fénykép,

V nyakú klasszikus

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.