Egyéb kategória

Kibeszéltétek a titkot: megvan, mit néznek meg a csajok először egy pasin!

Gondolkodtatok már azon, mi az, ami rögtön feltűnik egy pasin? Mit nézünk meg rajtuk először? Feltettem ezt a kérdést nektek, és ti válaszoltatok is rá. Nézzük, mi lett az eredmény!
vous - 2016.05.02.
Kibeszéltétek a titkot: megvan, mit néznek meg a csajok először egy pasin!

Azt már korábban megírtam nektek, hogy az otthonotokban mit néznek meg titokban először a vendégeitek. Most egy sokkal izgibb témát feszegettem, a segítségetekkel pedig kiderült, mit is figyelünk meg a legjobban első látásra egy pasin.

7. Kar, szemöldök, száj, ápoltság, magasság

Az utolsó helyre ezek a dolgok kerültek holtversenyben. Nyilvánvalóan fontos az is, hogy mennyire ápolt egy pasi, milyen magas, lötyög-e a karja, túl vékony-e, vagy inkább izmos, de nem ezek voltak a legfőbb szempontok számotokra a válaszaitok alapján. Volt olyan, aki azt mondta, azt nézi meg először, hogy össze van-e nőve a pasi szemöldöke.

6. Megjelenés, testtartás

Bármilyen meglepő, az utolsó előtti helyen áll a megjelenés, az alkat, a testtartás. Hiába tűnik fel rögtön, hogy valaki hogyan jelenik meg, milyen a kisugárzása, ha mi egyszer épp a részletekre figyelünk, nem, csajok?

5. Fenék és haj

Forrás:
weheartit.com

A hajra viszonylag sokan figyelünk, na de hogy rögtön a hátsó fertályukat stíröljük? A szavazatok alapján ugyanannyira figyeljük meg először a feneküket, mint amennyire a hajukat.

4. Köröm/kéz

Van köztetek olyan, akinek a köröm ápoltsága a legfontosabb, hiszen az sok mindent elárul a pasiról. Csak gondoljatok bele, mennyire kiábrándító lehet az, ha koszos körömmel fogja meg a kezeteket!

3. Cipő

Forrás:
pexels.com

Számomra meglepő módon egész előkelő helyen végzett a fiúk cipője. Azt viszont nem árultátok el, hogy a cipő tisztaságára vagy a márkájára vagytok kíváncsiak, de ha magamból kiindulok, gondolom, itt is az összkép a fontos.

2. Szem

Várható volt, hogy valahol elöl fog végezni a szem. A legtöbben ezt figyelitek meg a részletek közül. Van, akinek a szem színe is fontos, illetve hogy mennyire karikás, mennyire fáradt. Egy biztos: a nézésük sok mindent elárul.

1. Arc

Forrás:
pexels.com

Talán nem meglepő, hogy legtöbbetek az arcukat vizsgálja meg. Nyilván ebbe már az előző pont, a szem is beletartozik, de legtöbbeteknek inkább az a fontos, hogy milyen az arc összhatása.

Azzal ti is tisztában vagytok, hogy sokszor a pasik mondandója és gondolata nem feltétlenül egyezik. De akkor mire gondolhatnak? Emcsi segít!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!