Egyéb kategória

Őrjítő dolgok, amiket minden menthetetlenül kupis ember ismer

Kevés olyan ember él a világon, akinek a kedvenc elfoglaltsága a takarítás. De ott a másik véglet, akik egyenesen képtelenek rá. Sőt nemcsak simán rendetlenek, hanem még szerencsétlenek is, mert ha megpróbálkoznak valamicskét tenni a rendért, az szinte rögtön kudarcba fullad. Ők már csak ilyenek, kupisak.
vous - 2016.04.28.
Őrjítő dolgok, amiket minden menthetetlenül kupis ember ismer

Rendetlen lánynak lenni egy különleges életmód, így kell őket elfogadni. Jelentős változásnak kell bekövetkeznie ahhoz, hogy megváltozzanak. Gyakran csak azok érthetik meg ezt a jelenséget, akik hozzájuk hasonlóan „szeretik” a kupit. De egyébként is, hogyan szól a mondás? A zseni átlátja a káoszt? Ha a következő tények rátok is igazak, akkor egész biztosan ti sem vagytok rendmániások.

Étkezés

Annyira, de annyira keményen próbálkoztok minden alkalommal szépen enni. De amint végeztetek, és körülnéztek magatok mellett, mindent beterít a morzsa. Felporszívózni? Ugyan már, kinek van arra ideje?

Kulcsok

Táska mélyén, cipősszekrényen, és még ezer különböző helyen, de sosem tudjátok, hogy épp hol hagytátok. Jó tanács: szerezzetek be egy falra szerelhető mágnest, és egyből hagyjátok ott a kulcsokat, amint hazaértetek.

Távirányító

Forrás:
www.pixabay.com

Akárcsak a kulcsokat, ezt is lehetetlen feladat megtalálni, ha egyszerre több kapcsolótok van, külön a tévéhez, külön a set-top boxhoz, az már maga a katasztrófa.

Ruhakupacok

Ha mások belépnek (be mernek lépni) a szobátokba, leesik az álluk, és jön is a szokásos kérdés: te hogy találsz meg itt bármit is? Ugyan már, ti pontosan tudjátok, mi hol rejtőzik.

Gardrób

Akárcsak a padlón, itt is feltúrt ruhák mindenhol, semmi nincs a helyén. A bugyisdobozban a zokni, a melltartók helyén a harisnyák.

Asztal

A helyzet ugyanaz, mint a földön és a szekrényben, minden egymás hegyén-hátán.

Takarítószolgálat

Forrás:
www.pexels.com

Az egyik leggyakrabban előforduló szó a fejetekben: a bejárónő. Hatalmas terhet venne le a vállatokról, ugyanakkor hatalmas összeget ki a pénztárcátokból. Nos, valamit valamiért.

Vasalás

Kizárt, hogy előszedjétek a vasalót vagy a deszkát, már ha van egyáltalán. Egyébként is, hova állítanátok fel? Két ruhatoronyra? Inkább vesztek olyan ruhákat, amelyek gyűrődésmentes anyagból készülnek.

Rátok hány pont igaz ezekből?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.