Egyéb kategória

Tartsatok velem a Loch Ness-i szörny hazájába! – Nézegessetek képeket Skóciáról!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam a sóvárgás nemcsak az édességek miatt tör rám, hanem az utazás miatt is. Hirtelen azon kapom magam, hogy csodaszép tájakon járok gondolatban, most éppen Skóciára lettem nagyon „éhes”.
vous - 2016.05.05.
Tartsatok velem a Loch Ness-i szörny hazájába! – Nézegessetek képeket Skóciáról!

Legutóbb még Svájc gyönyörű hegyei után ácsingóztam, és visszavágytam egyik kedvenc helyemre, a Magas Tátrába is, sőt, Izlandot sem vetem meg néhanapján, ám most ellenállhatatlanul vágyom Skócia mohazöld tájaira. Noha a skótszoknyás férfiak nekem nagyon furcsák, az ország szürke, ködösen zöld színvilága az, amiért bolondulok. Nem tudjátok, miről beszélek? Akkor hoztam egy kis Skóciát nektek!

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.