Egyéb kategória

Göndör csajok! Egyetlen trükkel megzabolázhatjátok a tincseiteket

Göndör hajú csajok, most ti figyeljetek jobban! Úgy érzitek, az őrületbe kerget a hajatok, annyira nehéz kezelni? Nekem is ismerős. Néha egy hajmosás majdnem egy félnapos tevékenységgel ér fel nálunk, és akkor sem biztos, hogy jól be tudjuk szárítani. Ha ismerős ez az érzés, próbáljatok ki egy trükköt, és talán szívesebben utcára léptek hajmosás után!
vous - 2016.04.28.
Göndör csajok! Egyetlen trükkel megzabolázhatjátok a tincseiteket

A legfőbb kérdés általában az szokott lenni hogy: „Könnyű kezelni? Nem nehéz szárítani?” Ha mindannyiunk helyett szeretném megválaszolni ezt a kérdést, azt kell mondjam, hogy nem könnyű kezelni, de nem is olyan nagy „életfeladat”, mint sokszor azt hisszük! Minden a jó szárításon múlik. Most a PureWow trükkjével és saját tapasztalataimmal próbálok segíteni nektek a nagy haj témában.

Mire lesz szükségetek a tökéletes, göndör fürtök megőrzéséhez hajmosás után is?

A kedvenc hajhabotokra, illetve egy régi pólóra. Igen, jól olvassátok, kell egy póló is, amit már nem használtok.

Mit kell tennetek?

Forrás:
pexels.com

Nyomjatok egy kis golflabdányi habot az ujjatokra, azt helyezzétek a nedves hajatokra, valahová a fejetek teteje környékére. Majd tekerjétek fel a pólót a kezetekre, és tincsenként húzzátok végig a habot a hajtőtől egészen a végéig. Ezt csináljátok meg körben, míg el nem fogy az összes tincs. Majd mikor ezt megtettétek, kezdhetitek szárítani. Fontos, hogy rázzátok össze, úgy lesz igazi a hatás!

Miért működik?

Mivel a vizes haj törékenyebb, érzékenyebb, a törölköző pedig gyorsabban szárítja fel a vizet, az törékenyebb hajhoz vezethet. Egy rugalmasabb anyagú rongy vagy póló viszont nem töredezi szét a tincseiteket, így nem lesz kócos hatása a szárításnak sem.

Figyeljetek arra is, hogyan hordjátok a hajatokat, nehogy túl idősnek nézzenek titeket! De hogy ne csak a göndöröknek kedvezzek: egyenes hajú lányok, ti is varázsolhattok magatoknak dögös fürtöket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.