Egyéb kategória

Ezt csinálják a nők, ha végre jut idejük habfürdőt venni

Tegye fel a kezét az, aki rendszeresen, mondom, RENDSZERESEN habfürdőt vesz. Akinek fent van a keze, azt veszettül irigylem. De hogy valami jót is mondjak, pár napja nekem is sikerült másfél órára elmerülnöm a habokban.
vous - 2016.05.01.
Ezt csinálják a nők, ha végre jut idejük habfürdőt venni

Ez pedig, még ha nem is egy teljes csajos spa-nap, kezdésnek nem rossz. Főleg hosszú idő után, amikor már szinte furcsának is érzitek, hogy fürdés miatt teleeresztitek a kádat, és meg is kérdezitek magatoktól, hogy biztosan van ennek célja, értelme? Mindenesetre most összefoglalom nektek, mi is a jó abban, ha fürödtök zuhanyzás helyett.

Amikor kifolyatjátok a fél tusfürdőt

Megvan még az az emlék gyerekkorotokból, hogy két kézzel fogjátok a tusfürdős dobozt, és nyomjátok, mint az állat, hogy minél több cucc jöjjön ki belőle, mert ez a habos kádfürdő titka? Lényegtelen, hogy kevesebb is elég lenne, mert az ANNYIRA jó, mikor ti vagytok a habok istene, és irányítjátok a habok születésének folyamatát.

Forrás:
giphy

Hab, hab mindenhol!

Habcici, habhaj, habszobrászat. A legjobb az a fázis, amikor hátradőlve csak fújjátok a kezetekről a habot, mert nincs annál jobb életcél a világon, hogy fújással tegyétek habtalanná a kézfejeteket.

Az első alámerülés

Teljesen más, mint amikor zuhany alatt vizezitek be magatokat. Víz alá merülni olyan, mintha dimenziót váltanátok, és lemosnátok magatokról a világ minden baját.

Az ujjráncosodás szexi!

Forrás:
giphy

És furcsa. Ugyanakkor jó rácsodálkozni, hogy még erre is képes a bőrötök, mert ilyet legutoljára csak gyerekként produkáltatok.

Háton fekve jobb lábat borotválni

Mindenképpen jobb, mint állva, fura pózokban. De ugye nem használjátok a pasitok borotváját?

Vannak beáldozható könyvek

Elvégre ha tömegközlekedésen lehet olvasni, akkor fürdés közben miért ne? Apropó, ez a póz még az olvasópóz-Káma-szútrában is benne van!

Ti mit szerettek a habfürdőzésben?

Ajánlott cikkek