Egyéb kategória

Ezt csinálják a nők, ha végre jut idejük habfürdőt venni

Tegye fel a kezét az, aki rendszeresen, mondom, RENDSZERESEN habfürdőt vesz. Akinek fent van a keze, azt veszettül irigylem. De hogy valami jót is mondjak, pár napja nekem is sikerült másfél órára elmerülnöm a habokban.
vous - 2016.05.01.
Ezt csinálják a nők, ha végre jut idejük habfürdőt venni

Ez pedig, még ha nem is egy teljes csajos spa-nap, kezdésnek nem rossz. Főleg hosszú idő után, amikor már szinte furcsának is érzitek, hogy fürdés miatt teleeresztitek a kádat, és meg is kérdezitek magatoktól, hogy biztosan van ennek célja, értelme? Mindenesetre most összefoglalom nektek, mi is a jó abban, ha fürödtök zuhanyzás helyett.

Amikor kifolyatjátok a fél tusfürdőt

Megvan még az az emlék gyerekkorotokból, hogy két kézzel fogjátok a tusfürdős dobozt, és nyomjátok, mint az állat, hogy minél több cucc jöjjön ki belőle, mert ez a habos kádfürdő titka? Lényegtelen, hogy kevesebb is elég lenne, mert az ANNYIRA jó, mikor ti vagytok a habok istene, és irányítjátok a habok születésének folyamatát.

Forrás:
giphy

Hab, hab mindenhol!

Habcici, habhaj, habszobrászat. A legjobb az a fázis, amikor hátradőlve csak fújjátok a kezetekről a habot, mert nincs annál jobb életcél a világon, hogy fújással tegyétek habtalanná a kézfejeteket.

Az első alámerülés

Teljesen más, mint amikor zuhany alatt vizezitek be magatokat. Víz alá merülni olyan, mintha dimenziót váltanátok, és lemosnátok magatokról a világ minden baját.

Az ujjráncosodás szexi!

Forrás:
giphy

És furcsa. Ugyanakkor jó rácsodálkozni, hogy még erre is képes a bőrötök, mert ilyet legutoljára csak gyerekként produkáltatok.

Háton fekve jobb lábat borotválni

Mindenképpen jobb, mint állva, fura pózokban. De ugye nem használjátok a pasitok borotváját?

Vannak beáldozható könyvek

Elvégre ha tömegközlekedésen lehet olvasni, akkor fürdés közben miért ne? Apropó, ez a póz még az olvasópóz-Káma-szútrában is benne van!

Ti mit szerettek a habfürdőzésben?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.