Egyéb kategória

Finom és egészséges: készítsetek hűsítő epres limonádét

Ti is szívesen készítetek egészséges italokat, ugye? A turmixok és shake-ek mellett a limonádé is nagy kedvencünk, főleg, ha a szezon gyümölcseivel gazdagíthatjuk. Most egy epres változatot mutatunk nektek.

vous - 2016.04.26.
Finom és egészséges: készítsetek hűsítő epres limonádét

Az eper csodás gyümölcs, annyira intenzív és aromás, hogy már 10 deka elég egy nagy kancsónyi aromás limonádéhoz. Nem árt persze pihentetni, hogy a gyümölcs minden ízét átvehesse a limonádé, így egy éjszakára érdemes a hűtőbe tenni a bekevert italt. Másnap szűrjétek le, és tegyetek még hozzá friss gyümölcsöt – elsősorban a látvány miatt, de persze finom is elrágcsálni a pohár ital végén a gyümölcsdarabokat.

Ha szeretnétek elkészíteni ezt az ínycsiklandó és egészséges italt, kattintsatok a receptért a Cookta oldalára!

Forrás:
iStock

.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!