Egyéb kategória

Egy gyönyörű balerina különleges fotóin ámul a világ

Bizonyára mindenkit magával tud ragadni a tánc varázslatos világa. A könnyed szökkenések és forgások gyönyörű látványt nyújthatnak a nézőknek, nemhiába vagyunk annyira oda értük. Most elhoztam nektek egy fantasztikus balett-táncos képeit, melyektől valószínűleg ti is el fogtok ámulni.

vous - 2016.04.24.
Egy gyönyörű balerina különleges fotóin ámul a világ

Ha újrakezdhetném, tuti, hogy táncos lennék. Lenyűgöznek a balerinák, a hiphoposok, sőt még a twerkelős lányok is. Mivel nincs lehetőségem visszaforgatni az idő kerekét, így marad a szobában tükör előtt táncolás. Igen, titokban ezt csinálom.

Na de most egy híres balett-táncosról ejtsünk szót, mégpedig Misty Copelandről. Nóri már mesélt nektek korábban róla, ugyanis Misty tavaly A hattyúk tava darab sztárja lett, erről itt olvashattok. Ha eddig mégis elkerülte volna a figyelmeteket, most ne szalasszátok el az alkalmat lecsekkolni a már emlegetett balettművésznőt. Tudniillik Misty az első afroamerikai hölgy, aki az “American Ballet Theater-ben” (ABT, az USA egyik legjelentősebb balettegyüttese), vagyis az amerikai balettszínházban a legkiemelkedőbb táncosként tündökölhet – írja az Allwomenstalk.

Nem mindennapi képei, remélem, nektek is be fogják bizonyítani, hogy nem véletlenül ő kapta ezt a címet. Íme a lélegzetelállító fotók.

Nektek melyik képe nyerte el leginkább a tetszéseteket?

Ám nemcsak a külföldi balerinák figyelemre méltóak. Ismeritek a Ballerina Project Hungaryt? Itt mindent megtudhattok róla!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon