Egyéb kategória

Prince gyönyörű, kézzel írott levelet küldött rajongójának – megható megemlékezés

Prince halála után rengeteg megemlékező poszttal, képpel és videóval lehet találkozni. Most azonban elhoztuk nektek a legszemélyesebbet, ami az énekes személyiségéből is őriz egy darabkát.
vous - 2016.04.23.
Prince gyönyörű, kézzel írott levelet küldött rajongójának – megható megemlékezés

A szomorú hírről beszámoltunk már nektek, de most egy olyan poszttal találkoztunk a Hello Giggles honlapján, amit muszáj látnotok. Prince-ről egyaránt emlékeznek meg sztárok és rajongók, ezért hamar ellepték az internetet a búcsúposztok. A több ezer bejegyzésből azonban egy mindenképp kiemelkedő és szívszorító.

1984-ben Prince szakított időt arra, hogy személyesen válaszolja meg, saját kézzel, egy rajongója levelét, aki azt követően írt neki, hogy leérettségizett a suliban. Az akkor tinédzser rajongó most újra elővette a levelet, hogy megmutassa az egész világnak, és így búcsúztassa a kedvenc előadóját.

Nagyon édes vagy. Örömmel tölt el, hogy a barátom vagy. Gratulálok, hogy végeztél a gimiben. Biztos vagyok benne, hogy jobban teljesítettél, mint én. Túlságosan el voltam foglalva, hogy hallgassam, ahogy a fű növekszik

– írta Prince több mint 30 évvel ezelőtt.

Azt hiszem, talán ez a legértékesebb megemlékező poszt, mivel így betekintést nyerhetünk Prince kedvességébe és szeretetébe. Igazán megható, hogy milyen figyelmes volt rajongóival szemben, ünnepelt világsztárként ilyenekre is kerített időt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!