Egyéb kategória

Boldogság! Pamela Anderson visszatér a tengerpartra, és jön az új Jumanji

Szuper híreink vannak számotokra, ikonikus filmalkotásokat újítanak fel és folytatnak. Újabb részletek derültek ki a Baywatch-ról, és jön a felújított változata a Jumanjinak.
vous - 2016.04.23.
Boldogság! Pamela Anderson visszatér a tengerpartra, és jön az új Jumanji

Ha a ’90-es években nőttetek fel, akkor egész biztosan találkoztatok legalább egyszer a Jumanji című filmmel. Talán ez volt az első horrorfilmjellegű élményetek gyermekként, ami vagy eltántorított a műfajtól, vagy pedig menthetetlenül beleszerettetek. Az biztos, hogy akármilyen félelmetes világba is kalauzolt el titeket a társasjáték, mégis kipróbáltátok volna ti is. Most Dwayne Johnson szereplésével újra előkerül a társasjáték és forognak a kamerák.

A hírt maga The Rock közölte Instagramján

Nemcsak ezt jelentette be kép megosztásával, hanem a Baywatch producereként posztolt egy fotót Pamela Andersonnal is, amihez hozzátette, hogy a színésznő szerepelni fog az új filmben. Azonban nem régi szerepében láthatjuk majd, hiszen CJ Parker szerepét Kelly Rohrbach kapta meg, aki egyébként Leonardo DiCaprio exbarátnője. Dwayne ezt írta a közös fotóhoz Pamela Andersonnal:

Nem hagyhattunk ki ebből a filmből, üdv újra itthon!

Ti melyik filmnek örültök jobban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!